Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Septembrie 09, 2008, 12:36:14
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăți: Forumul femeilor independente. Esti in forumul tau, bine ai venit! Home horoscop-astrologie

+  Secretele femeilor
|-+  Fii o femeie independenta
| |-+  Sex
| | |-+  Motive de inselat partenerul
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Motive de inselat partenerul  (Citit de 137 ori)
nubira
Newbie
*

Vezi Profilul
« : August 18, 2008, 10:36:24 »

Citeam articolul si am simtit nevoia sa ma descarc. Am facut una din prostiile care nu se fac. Aveam un iubit de aproape 3 ani si totul era perfect asa ca nu stiu ce m-a apucat dar m-am lasat dusa de val si m-am culcat cu un coleg de serviciu - un tip frumos dupa care femeile intorceau capul pe strada. Nu are rost sa va spun ca am regretat gestul si din pacate lucrurile nu s-au oprit aici. Toata firma a aflat de aventura mea. Cand au inceput colegele si colegii sa faca diverse glume pe seama mea si a acelui coleg am simtit ca intru in pamant de rusine. Nu m-a ajutat cu nimic pentru ca el se laudase deja la tot departamentul. Am incercat sa le spun ca nu e adevarat dar deja o fotografie in care apaream dezbracata circula printre colegi - ma fotografiase cu telefonul mobil fara sa-mi dau seama. A trebuit sa plec din firma aia... si lucrurile nu s-au oprit aici. Fotografia a cazut sub ochii unui prieten comun de-al meu si de-al fostului iubit. Respectivul m-a santajat ca daca nu ma culc cu el ii spune totul prietenului meu. Nu voiam sa-l pierd si atunci am acceptat... Nu stiu ce a fost in capul meu... si timp de cateva luni m-am culcat si cu respectivul. Pana intr-o zi cand a venit la mine insotit de un prieten de-al lui si amandoi m-au santajat ca daca nu fac sex cu ei ii trimit poze cu mine goala prietenului meu (si ultimul imi facuse cateva poze in ipostaze compromitatoare, fara sa imi spuna si fara sa-mi dau seama). Am inceput sa plang si sa-i rog sa ma lase in pace dar nu i-am induiosat. M-au dezbracat si au facut sex cu mine cum au avut ei chef, vorbindu-mi urat, ca unei femei de cea mai joasa speta.Si calvarul a durat mai multe luni, cei doi venind si cu alti barbati la mine. Simteam cum ma scufund si cum nu pot face nimic si cel mai rau era ca prietenul meu ma iubea. Totul s-a terminat cand una din iubitele barbatilor care ma vizitau l-a sunat pe prietenul meu si i-a povestit tot si i-a dat si fotografii cu mine pe care le gasise in computerul iubitului ei. Pot sa va spun ca nu mi-a mai adresat nici un cuvant. A venit acasa si si-a facut bagajele fara sa-mi adreseze nici un cuvant.Am simtit cum lumea se prabusea cu mine si am vrut sa ma sinucid, sperand ca asa il voi opri langa mine. Mi-am revenit la urgenta, cu perfuzii... De el nu am mai auzit nimic de atunci si inca nu ma pot gandi la vreun alt barbat... Asa ca va spun, fetelor, ganditi-va de 2 ori inainte sa va culcati cu altul...
Memorat
bogdan
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : August 19, 2008, 01:39:38 »

Prostia se plateste, fata draga.Dar eu cred ca ti-a cam placut sa faci sex cu alti barbati, altfel nu acceptai, oricare ar fi fost motivul santajului.Ti-a placut si a trebuit sa platesti un pret.Nu poate sa-mi para rau de tine.Ti-ai facut-o cu mana ta.
Memorat
minunata
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : August 19, 2008, 01:42:26 »

Nubira, nu-l baga in seama. El vorbeste din punctul de vedere al unui barbat. Ce stiu ei????Vor doar ca femeile sa nu-i insele in schimb ei sa se culce cu cate femei pot si vor.Daca iubitul tau nu te-a putut ierta, sa-i fie de bine,inseamna ca nu te merita.Mergi mai departe si nu mai privi in urma!!!Ca barbati se gasesc pe toate drumurile!!!
Memorat
bogdan
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : August 19, 2008, 01:50:06 »

Sigur... dupa ce fata s-a culcat cu toti barbatii din Bucuresti, prietenul ei ar fi trebuit sa o ierte... si fii sigura ca el a pierdut... a pierdut o tarfa...
Memorat
Cristina
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : August 19, 2008, 02:01:50 »

Da... desi sunt femeie...nu sunt de acord cu ce ai facut...si nu cred ca cineva te putea obliga sa te culci cu atatia barbati daca nu-ti placea... eu cred ca ti-a placut si tie dar sperai ca iubitul tau sa nu afle niciodata...ai pierdut si daca nu-ti revii o sa pierzi pe termen lung...
Memorat
visatoarea
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : August 19, 2008, 06:21:26 »

Eu cred ca deviati de la subiect. In fond nu am nevoie de un motiv ca sa-mi insel prietenul. Eu personal consider ca prietenia si sex-ul nu au nimic in comun. Pe prietenul meu il iubesc enorm dar asta nu ma impiedica sa ma culc cu alti barbati. Strict pentru sex!!!
Memorat
firebrutal
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Septembrie 07, 2008, 02:36:44 »

asta inseamna ca esti prea zdreanta daca-l iubesti si-l inseli,adica curva de clasa ieftina.curve din astea ca tine merita batute mar.pe mine daca m-ar insela iubirea mea,ar manca cu paiu.defapt o omor cu mana mea.dar asta se intampla daca e curva si tu esti un prost sau daca nu esti instare de ea
Memorat
Pagini: [1] Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.