Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Septembrie 09, 2008, 12:36:09
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăți: Forumul femeilor independente. Esti in forumul tau, bine ai venit! Home horoscop-astrologie

+  Secretele femeilor
|-+  Fii o femeie independenta
| |-+  Horoscop
| | |-+  m-am dereglat de la o dieta din reviste
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: m-am dereglat de la o dieta din reviste  (Citit de 138 ori)
visatoarea
Newbie
*

Vezi Profilul
« : August 18, 2008, 07:03:53 »

Ma bucur sa pot discuta cu persoane care inteleg situatia mea. Pe scurt eu am avut dintotdeauna probleme cu greutatea si de cand ma stiu am incercat tot felul de regimuri si diete.Marea lor majoritate ma ajutau sa dau jos kilogramele in plus dar in cateva luni le puneam la loc. Acum in jur de 1 an am tinut o dieta care a aparut intr-o revista pentru femei.In urma acelei diete organismul meu s-a dereglat si orice mananc se simte si se depune pe mine.Nu stiu ce sa fac.cateva din prietenele mele m-au sfatuit sa dau revista in judecata mai ales ca nu au specificat ca dieta poate sa aibe efecte secundare.dar pe mine nu banii ma intereseaza ci sa-mi revin eu personal pentru ca este groaznic ca la nici 30 de ani sa am o greutate de aproape 80 de kilograme...
Memorat
barbie
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : August 18, 2008, 07:09:21 »

Eu cred ca nu este cazul sa-ti faci probleme din cauza greutatii. Sunt multe femei supraponderale si care nu-si bat capul cu asta.Mai bine concentreaza-te pe lucrurile importante pe care le ai de facut in viata.
Memorat
Laura
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : August 18, 2008, 08:59:18 »

Ceea ce nu inteleg multe femei e faptul ca dietele nu se tin dupa ureche. Gata, a aparut nu stiu ce  dieta in nu stiu ce revista si o tin si eu.Lumea trebuie sa fie constienta ca dieta tine cont si de structura organismului, de bolile mai grave pe care le-ai avut de-a lungul timpului, de modul in care reactionezi la un aliment sau altul. De aia s-au inventat nutritionistii.Imi pare rau pentru tine dar ti-ai facut-o cu mana ta. Acum fa-ti macar niste analize la Parhon ca sa vezi daca te-ai dereglat hormonal sau daca mai ai vreo sansa de recuperare.
Memorat
nubira
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : August 18, 2008, 09:48:09 »

Iti dau un nr. de telefon: 0213174341. Este un nutritionist la care am fost eu si care iti face meniuri special pentru fiecare persoana in parte. Si costa doar 50 de lei sedinta.
Memorat
Cristina
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : August 19, 2008, 02:03:30 »

Da, cred ca cel mai bine tii o dieta recomandata de nutritionist, nu una dupa ureche. Vezi daca nu cumva problemele tale sunt de origine hormonala ca atunci e rau de tot!!!
Memorat
ini_mioara
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : August 21, 2008, 02:33:42 »

Si eu zic la fel................nutritionistul trebuie ascultat... ;D
Memorat
gigel
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : August 23, 2008, 07:44:42 »

"m-am dereglat de la o dieta din reviste"

ceea ce demonstreaza, visatoareo, ca citesti mai mult decat gandesti...
ce misto ar fi sa dai in judecata revista cu dieta...  parca si vad: intai articol in revista cu pricina, apoi revista respectiva citata de vreo alta revista, sau de vreun cotidian, apoi citata la revista presei facuta la radio sau tv de diversi insomniaci-comentatori, apoi o emisiune pe la acasa teve la povestiri adevarate... in sfarsit, va veni momentu cand vei cunoaste adevarata consacrare, adica cand oteveu va descoperi subiectu si problema ta va capata anvergura nationala...

du-te fata la medicu de familie si fa-ti analize. dup-aia, functie de ce-ti iese, vezi ce poti face.
Memorat
minunata
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : August 25, 2008, 04:20:38 »

Dragfa Gigel, te-ai uitat prea mult la OTV... Aici nu e vorba despre disparitia Elodiei...
Memorat
Pagini: [1] Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.