Fii o femeie independenta > Secretele femeilor
Cum am ajuns sa lucrez la masaj erotic
madalina:
Ma bucur ca am gasit site-ul asta. Am senzatia ca fac parte dintr-o mica comunitate si ca nu conteaza profesional ce este una si alta: toate suntem femei si avem nevoile noastre, dorintele noastre, sperantele noastre... Nu cred ca ma puteti ajuta cu ceva, dar simt ca daca nu povestesc cuiva o sa dau pe dinafara... Sunt casatorita si am un copil. De aproape un an de zile lucrez la un salon de masaj erotic. In fapt este prostitutie acoperita sub cuvantul masaj. Nu am vrut sa lucrez aici ci asa s-a intamplat. Nu aveam serviciu nici eu si nici sotul meu, iar intr-o zi, luand ziarele in mana ochii mi-au cazut pe anuntul capcana: "Angajez fete pentru masaj erotic, chiar si fara experienta. salariul minim 1500 euro pe luna". Era ceva de vis pentru mine. M-am dus acolo si am fost chestionata de o femeie de vreo 50 si ceva de ani - mama patronului. Apoi a venit patronul si m-a pus sa semnez o hartie ca nu voi face niciodata sex cu clientii mei si alte alea. eram in culmea fericirii si credeam ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap. Sotului meu i-am spus ca m-am angajat centralista si ca lucrez doar de noapte. A vrut sa comenteze, dar cand i-am spus ca salariul e de 20 de milioane nu a mai spus nimic.
In prima seara, la munca, am luat contact cu realitatea cruda. Am avut parte de un client italian. S-a dezbracat complet si s-a intins pe pat, iar eu am ramas in bikini – asta este tinuta la un salon de masaj erotic. Dupa ce l-am masat, asa cum imi aratase patronul, tipul s-a intors pe spate. Avea o erectie imensa – nu mai vazusem ceva asemanator. In limba lui si prin gesturi m-a facut sa inteleg ca vrea sa-l masturbez. A scos si 50 de euro din portofel si mi i-a dat. M-am gandit ca nu o sa afle nimeni iar banii mi-ar fi prins bine. Am facut ce mi-a cerut timp de cateva minute. Apoi italianul s-a ridicat si a vrut sa-mi scoata bikinii. M-am impotrivit cat am putut si barbatul a inceput sa tipe in limba lui. A venit patronul si a strigat la mine:
-Tarfo, imi strici afacerea. Fa ce vrea clientul.
-Dar eu nu sunt una din alea care se culca tu toata lumea.
-Atunci ce m... ma-tii cauti aici, dezbracata? Faci ce-ti spun eu, altfel te rup cu bataia si chem garda sa-ti faca dosar de prostitutie.
Am vrut sa ripostez mar mi-a dat o palma de m-a trantit pe pat. Am simtit cum bikinii imi sunt scosi si cum imensitatea de penis a italianului ma patrunde. Aveam senzatia ca mi-a ajuns in gat si ca ma rupe in doua. Nu mai puteamn scoate decat tipete de durere care ii creau italianului o stare placuta. Cand si-a dat drumul in mine credeam ca nu se mai termina. La final m-a batut pe cap si mi-a mai pus 50 de euro pe mas=. Facusem 100d e euro intr-o ora, dar in ce fel???? Imi era scarba de mine si ma gandeam sa plec si sa renunt, dar ma gandeam ca acasa nu am ce sa-i dau copilului de mancare...
Gata... pentru seara asta ajunge... O sa continui zilele urmatoare...
madalina:
Timp de aproape 9 luni, seara de seara eram prezenta la salonul de masaj erotic. Si in fiecare dimineata imi spuneam ca-n seara urmatoare nu voi mai veni. Aveam uneori si cate 4-5 clienti pe noapte. Toti veneau pentru sex... Fireste, secretara care raspundea la telefoane spunea tuturor clientilor ca la noi fetele nu fac sex sub nici o forma. tarziu am inteles ca asta era asigurare de genul :"vino si vei pleca mai fericit decat ai fost vreodata"... Dupa 9 luni de sex cu toti strainii, mi se facuse greata de mine. Ajunsesem sa fac si ce jurasem sa nu fac vreodata. Unii erau clienti normali, dar altii erau perversi rau de tot. Voiau multe si ciudate. Doar banii pe care-i castigam ma faceau sa uit de demnitate si sa-mi promit ca fetita mea va avea parte de un alt viitor... Castigam uneori si 2000 de euro pe luna, doar partea mea. Asta in afara de mancare si bautura si bani de taxi de acasa la munca si de la munca acasa, bani pe care-i platea Dan, patronul salonului. Aveam asigurari medicale complete si totul stralucea de curatenie. daca vreun client parea bolnav, era poftit afara, fara nici o discutie, indiferent de suma pe care o oferea. Intr-un fel Dan tinea la fetele lui, dar nu ca la niste prietene ci ca la o investitie pe termen lung... Fireste, ca la orice investitie, tinea sa aibe el controlul. asa ca saptamanal, fiecare fata trebuia sa si-o traga cu el si sa faca ce-i cerea el. Nu-l interesa care cum era... important era sa trecem fiecare pe acolo... Ajunsesem sa facem un fel de calendar sa stim al cui e randul sa si-i traga cu el... Ii placea foarte mult sa i se suga penisul... ne tinea de cap si se infigea cu putere in noi..de cele mai multe ori ne inecam, dar nu aveam voie sa-l refuzam... Am invatat sa o facem bine si sa-l terminam repede... dupa ce-si dadea drumul in gura noastra il cuprindea o stare de moleseala si rar de tot mai avea cate o erectie... asta in special cu fetele cele noi...
madalina:
Acum 2 luni am renuntat la salonul de masaj erotic ca sa lucrez pe cont propriu. Am plecat deja cu niste clienti fideli, majoritatea oameni de afaceri, care vor doar sa aibe parte de sex sau sa fie insotiti la diverse intalniri de o femeie frumoasa si care sa stie si sa poarte o discutie... Sotul meu inca nu stie si sper sa nu afle niciodata. Am inchiriat un apartament de 2 camere la Stadionul National, l-am renovat complet si l-am dotat cu tot ce trebuie. Acolo imi petrec noaptea si uneori o parte din zi. Castig mai bine si am scapat de senzatia de greata pe care o aveam dupa fiecare contact sexual. Acum pot face orice fel de sex iar la final sunt impacata cu mine insami... Primele intalniri au fost mai ciudate... o sa va povestesc...
Ioana:
Te admir pentru ce ai putut face pentru copilul tau. Eu nu stiu daca as avea taria asta, sa las pe orice barbat sa faca ce rvea cu mine. Sincer, te admir...
madalina:
Primul client pe care l-am avut dupa ce am plecat de la salon a fost un francez. Tipul imi fusese client fidel si la salon si ii placea cum il satisfaceam oral. Are un penis scurt dar gros. Pentru mine este numai bun pentru ca il pot rezolva in cateva minute. Plateste bine francezul. Imi da cate 300 de euro pentru fiecare sedinta si dureaza intre 1-2 ore, in functie de cat de obosit este. Fac cu el noar sex normal si oral. A vrut sa faca si anal, dar imi este frica. O are mult prea groasa si mi-e ca o sa ma rupa de tot... Este galant in majoritatea timpului, dar ii place sa o faca pe scaun. Sa stea el si eu sa ma infig in penisul lui... La inceput ma cam durea, pentru ca nu puteam controla miscarea. Varfurile picioarelor mele nu ajungeau la podea si practic ma infigeam de tot in el. Treptat am ajuns sa folosesc niste perne pe care sa ma sprijin si imi este mai bine...
Navigare
[#] Pagina urm