Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Septembrie 16, 2008, 05:26:30
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăți: Forumul femeilor independente. Esti in forumul tau, bine ai venit! Home horoscop-astrologie

+  Secretele femeilor
|-+  Fii o femeie independenta
| |-+  Sex
| | |-+  Iubitul meu are 2 copii - ce sa fac?
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: 1 [2] Imprimă
Autor Subiect: Iubitul meu are 2 copii - ce sa fac?  (Citit de 219 ori)
PINK
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #15 : August 22, 2008, 08:33:00 »

Pentru barbie...
Multumesc ca nu ma judeci...ca si raspuns la intrebarea ta de ce m-am maritat raspunsul meu este...ca sa ma razbun  pe el( chiar daca tot eu sufar) cu toate ca m-a rugat pana in ultimul moment sa nu ma marit.Ca sa intelegi prin ce trec nu ai cum... dar viata cred ca este scurta maine poate nu mai sunt dar cu X SUNT FERICITA!!!Tot ce stiu este ca pe X(cel insurat) IL IUBESC MAI MULT DE CAT PROPRIA-MI VIATA!
Memorat
barbie
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #16 : August 22, 2008, 04:40:21 »

Intr-un fel te inteleg... eu nu am ajuns sa ma marit ca sa ma razbun pe prietenul meu, dar m-am culcat cu cel mai bun prieten al lui. Am aflat ca m-a inselat cu o colega de serviciu si atunci am decis sa ma razbun si eu. Efectiv l-am imbrobodit pe prietenul lui cel mai bun si m-am culcat cu el. Am facut sex cum faceam doar cu iubitul meu... crezi ca m-0am simtit bine? Deloc... daca ma crezi sau nu nu simteam absolut nimic cand celalalt intra in mine sau ma atingea. Iar la final m-am simtit ca ultima femeie.. adica tot eu ma simteam vinovata... nu i-am spus niciodata si nu rced ca o sa-i spun, dar incerc sa evit intalnirile cu prietenul sau, pentru ca se uita la mine cu subinteles si cand poate si nu ne vede nimeni ma atinge pe sani sau pe fund... si sa-ti mai spun ceva... de cand l-am inselat nu mai fac dragoste cu el cu aceeasi pasiune... cxeva s-a rupt in mine...:-((
Memorat
bogdan
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #17 : August 25, 2008, 04:11:42 »

Cand iubesti si doresti pe cineva il accepti asa cum este el/ea, cu bune sau rele... daca gandesti rational, inseamna ca nu gandesti cu inima...
Memorat
Laura
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #18 : August 25, 2008, 04:13:14 »

Nu sunt de acord... adica daca eu ma indragostesc de un alcoolic, sa nu iau asta in considerare? Pai mi-as face rau si mie si eventualilor copii pe care i-as avea cu individul... Eu stiu ca barbatii gandesc mai mult cu capul median, dar asta nu inseamna ca si noi sa facem la fel...
Memorat
The Beautiful Princes
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #19 : August 25, 2008, 04:17:36 »

Casatoreste-te cu el si trateaza-i exceptional pe copii lui. In felul asta vei fi fericita toata viata... renunta la orgoliul prostesc ca are copii cu alta... nu da cu piciorul fericirii, pentru ca un astfel de om intalnesti o singura data in viata...
Memorat
povestitorul
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #20 : August 26, 2008, 09:19:40 »

A te marita cu un barbat divortat este o datorie ecologica.

Intr-o lume in care sunt mai multe femei decat barbati, barbatii trebuie neaparat folositi de mai multe ori.

(Intelepciune din emailurile primite)
Memorat
bogdan
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #21 : August 28, 2008, 06:08:34 »

De ce sa se marite cu ala doar pentru ca asa e ecologic?? nu mai indemna fata la prostii... ea cauta un barbat care sa o consoleze... si eu pot face asta foarte bine...
Memorat
Pagini: 1 [2] Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.