Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Septembrie 03, 2008, 03:44:43
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăți: Forumul femeilor independente. Esti in forumul tau, bine ai venit! Home horoscop-astrologie

+  Secretele femeilor
|-+  Fii o femeie independenta
| |-+  Sex
| | |-+  Iubitul meu are 2 copii - ce sa fac?
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] 2 Imprimă
Autor Subiect: Iubitul meu are 2 copii - ce sa fac?  (Citit de 158 ori)
Camelia
Newbie
*

Vezi Profilul
« : August 17, 2008, 03:47:59 »

Am descoperit intamplator acest forum si m-am gandit ca poate reusesc sa obtin un sfat. Sunt disperata. De aproape 2 luni sunt impreuna cu un tip. pana ieri mi se parea un om extraordinar si ne intelegeam minunat. Aveam impresia ca este jumatatea mea de care se vorbeste prin filme. Ne simteam minunat impreuna, ne placeau aceleasi lucruri, aveam impresia ca imi citeste gandurile. Facusem planuri sa ne mutam impreuna si anul viitor sa ne casatorim. Faceam planuri mari de cum sa mai castigam ceva bani in afara serviciilor si unde sa ne petrecem vacantele. ieri a venit si mi-a spus ca are 2 copii din casatoria anterioara. Stiam ca fusese casatorit, dar nu stiam ca are copii. M-am simtit devastata si i-am cerut sa plece, iar acum nu stiu ce sa fac. Il iubesc enorm, dar nu cred ca ma pot impaca cu ideea ca o sa ma imparta cu cei 2 copii ai sai. El m-a asigurat ca nu va face una ca asta, dar nu l-am putut crede. Am plans toata ziua. trebuia sa il sun si sa-i spun ce decizie am luat. M-a rugat sa-i acord o sansa dar am avut impresia ca m-a inselat prin faptul ca nu mi-a spus... Ajutati-ma... voi ce credeti ca ar trebui sa fac?
Memorat
Laura
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : August 17, 2008, 03:58:26 »

Daca tu crezi ca este perechea ideala eu zic sa incerci.Mutati va impreuna pentru o perioada si vezi daca are de gand sa te imparta sau nu cu copiii.Pentru ca e posibil ca el sa fi lasat trecutul in urma si tu sa rupi o relatie doar din cauza orgoliului tau.Nu trebuie sa va casatoriti stati impreuna o perioada si vei vedea daca el isi respecta promisiunea.Eu asa as face...
Memorat
Cristina
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : August 17, 2008, 04:00:02 »

Laura are dreptate.Muta-te cu el si o sa vezi cum merg lucrurile intre voi.In zilele noastre greu gasesti perechea potrivita iar tu se pare ca ai gasit-o.Nu-i da cu piciorul pentru ca o sa-ti para rau toata viata.
Memorat
bogdan
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : August 17, 2008, 05:42:42 »

Draga Camelia, nu inteleg unde este marea problema si de ce esti in dilema/ Cand o femeie are un copil, barbatul este obligat sa o accepte asa cum este. sdar cand un barbat are copil si nici macar nu este la el ci la fosta sotie si nici macar nu il vede saptamanal ci mai rar, atunci unde este dilema????Nu ai impresia ca e vorba doar de orgoliul tau si de teama ta ca nu poti face fata, la o adica, unei eventuale concurente din partea acelui copil? Daca nu ai incredere in el si in viata voastra atunci relatia nu si are rostul...asa ca nu esti in nici o dilema ci doar orgoliul tau a avut de suferit!!!!!!
Memorat
Camelia
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : August 17, 2008, 05:44:58 »

Nu intelegi deloc situatia si ii iei apararea. Eu nu sunt suoparata ca are copii ci ca nu mi a spus de la inceput.Atunci as fi stiut daca vreau sa ma implic sau nu... Nu are nici o legatutra cu orgoliul meu sau mai stiu eu ce... mai citeste o data topicul meu: sunt suparata ca nu mi-a spus de la inceput!!!!!
Memorat
Cristina
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : August 17, 2008, 05:54:46 »

Fara suparare Cami, dar Bogdan are dreptate. Si eu cred ca orgoliul tau te impiedica sa traiesti o frumoasa poveste de dragoste... Personal il inteleg pe iubitul tau... a asteptat sa vada incotro merge relatia voastra si apoi ti-a spus cum stau lucrurile. Nu te-a mintit ci s-a asigurat mai intai ca relatia voastra se indreapta catre ceva serios. Si eu sunt divortata si am copii si nu le spun tuturor celor cu care ma intalnesc de copii. Pentru ce sa fac asta? Ce obligatie am fata de niste persoane cu care nu am de gand sa incep o relatie serioasa? Eu as aprecia ce a facut iubitul tau. Faptul ca ti-a spus despre copii arata ca te iubeste si ca vrea sa aibe o relatie serioasa cu tine...
Memorat
printesa
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : August 17, 2008, 07:24:14 »

Dupa parerea mea cred ca ai facut o alegere buna. Si eu as fi renuntat la aceasta relatie. Gandestete foarte bine la ce iti rezerva viitorul langa acest barbat. Si eu sant maritata cu un barbat care a mai fost casatorit dar nu a avut nici un copil cu acea femeie. Nu stiu ce sa zic, e un pas important in viata ta.
Memorat
Ioana
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : August 17, 2008, 09:24:16 »

Lasati fata in pace. Voi nu vedeti ca ea il iubeste si vrea doar un motiv ca sa stea langa el? Ea asta cauta, un motiv sa stea langa el, ca se vede ca-l iubeste. Eu iti spun ca daca il iubesti, ramai langa el. Nu ai de unde sa sti ce-ti rezerva soarta. S-ar putea sa mnu mai gasesti un altul la fel de bun...
Memorat
barbie
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : August 18, 2008, 10:03:55 »

Haideti sa va povestesc ce i s-a intamplat unei colege de serviciu. Fata este divortata si are un copil de 4 anisori. Tot cautand pe internet sa-si refaca viata a gasit un tip super. Au iesit de cateva ori impreuna si ea avea impresia ca este exact genul de barbat de care are nevoie. Au ajuns si la sex, fireste si se potriveau si acolo. Si atunci fata i-a povestit despre copil. Urmarea a fost lesne de dedus: tipul a parasit-o, pe motiv ca el nu are de gand sa creasca plodul unui alt barbat. Colega mea a fost deprimata. si furioasa pentru ca tipul a mai cautat-o de cateva ori in ideea ca ar mai putea sa faca sex cu ea dar fara vreo implicare pe termen lung. Asa ca lucrurile nu stau bine nici daca esti femeie si nici daca esti barbat, atata vreme cat ai un copil. Eu, draga camelia, am inteles ca al tau e divortat si copiii au ramas la fosta sotie si ca el ii vede destul de rar - lucru urat din partea unui tata dar de inteles in zilele noastre cand trebuie sa muncesti din greu pentru fiecare ban. Atunci care e problema ta? Faptul ca nu esti u singura femeie care-i va darui copii? Practic tu esti geloasa pe copiii aia, desi el ti-a spus ca nu e cazul...
Memorat
Camelia
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : August 19, 2008, 01:57:26 »

Pentru printesa...
Tu regreti ca te-ai casatorit cu un barbat care a mai fost casatorit? Crezi ca fac bine renuntand la el? Imi spune ca ii vede la o luna si jumatate pe cei mici, cateva ore...
Memorat
valy
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : August 20, 2008, 09:32:14 »

orice decizie ai lua vei regreta. daca il vei parasi e posibil sa nu mai gasesti niciodata unul la fel. daca ramai cu el, e posibil sa fie asa cum prevezi tu si iar vei regreta pe termen lung. Eu iti fac o recomandare: muta-te cu el timp de cateva luni si vezi cum merg lucrurile. s ar putea sa fie cum spune el si atunci chiar ar fi pacat sa renunti. Mai mult, s-ar putea chiar sa-i indragesti pe copiii lui si sa-i iubesti mai mult ca propria lor mama...
Memorat
Camelia
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : August 20, 2008, 09:34:42 »

Da, dar tu nu intelegi ca nu cvreau sa-l impart cu nimeni??? Il vreau numai pentru mine.Il iubesc atat de mult incat nici macar nu-mi doresc un copil cu el,pentruy ca nu as putea sa impart dragostea lui cu acel copil...stiu, o sa spui ca sunt nebuna posesiva sau geloasa, dar dragostea pentru barbatul asta m-a schimbat enorm... stiu ca poate fi o poveste de dragoste mai frumoasa ca cele din filme si prefer ca la batranete sa-mi amintesc de tot, in fata unui album cu poze...
Memorat
Laura
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : August 20, 2008, 09:36:25 »

dragostea ta pentru acel barbat s-a transformat in obsesie.Te plang si mai ales il plang pe el...
Memorat
PINK
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #13 : August 21, 2008, 10:32:06 »

Daca il iubesti cum spui tu ...parerea mea este sa treci peste cele intamplate si sa va continuati planurile. O poveste asemanatoare o traiesc si eu dar mica mare diferenta este ca suntem impreuna de aproape 5 ani are copil si este si insurat. CE EXEMPLU MAI CONCRET DE IUBIRE VREI SA-TI DAU!!! p.s. si eu sunt maritata de aproape 2 ani
Memorat
barbie
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #14 : August 21, 2008, 10:58:15 »

Pentru Pink...

Trebuie sa recunosc ca il iubesti enorm daca ai putut accepta faptul ca este insurat... si atunci scuza ma de intrebare... daca esti in continuare cu el, de ce te-ai mai maritat??? Crezi ca sotul tau merita sa fie inselat? Nu te judec, dar incerc sa inteleg prin ce treci, pentru ca nu se stie niciodata ce-mi rezerva viitorul...
Memorat
Pagini: [1] 2 Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.