Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Decembrie 19, 2008, 07:40:58
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăți: Forumul femeilor independente. Esti in forumul tau, bine ai venit! Home horoscop-astrologie

+  Secretele femeilor
|-+  Fii o femeie independenta
| |-+  Copii care merita o sansa
| | |-+  Familii sarace, copii condamnati
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Familii sarace, copii condamnati  (Citit de 67 ori)
magul
Administrator
Newbie

Vezi Profilul
« : Decembrie 07, 2008, 07:29:36 »

Exista copii care nu-si permit sa-si cumpere nici macar caiete pentru scoala. Copii pe care saracia familiei sau inconstienta celor maturi i-au condamnat de la inceput la o viata grea, fara sanse de reusita, fara macar o vaga speranta ca intr-o zi chinurile lor se vor sfarsi. Unii dintre ei sunt in familii dezbinate... Tatal sau mama sunt violenti. In alte familii tatal este alcoolic iar mama nu are nici o putere sa puna capat situatiei chinuitoare...
Alteori tatal a plecat si mama se prostitueaza... Indiferent de situatie, acei copii merita o sansa. Nu trebuie sa ne gandim ca din ceea ce le trimitem lor mananca si parintii care sunt vinovati. Nu trebuie sa lasam sa ne fie intunecata bunatatea de aparitia vreunui parinte care nu merita titlul asta... Acei copii merita sa aibe o sansa in plus.
Poate ca nu multi isi permit sa trimita bani, dar cu siguranta se pot gasi hainute sau alimente care sa le fie trimise. Le puteti duce voi, direct acolo sau ii puteti chema pe ei sa le ia. Pentru ca bunatatea face parte din noi, din fiecare si tot ceea ce facem bine se va intoarce la noi, in timp, insutit mai mult. Dar nu ideea unei recompense financiare sau spirituale trebuie sa ne faca sa ajutam acesti copii, ci trebuie sa o facem penrtu ca asa ne dicteaza sufletul nostru si constiinta noastra.
Nu trebuie sa asteptam ca nu stiu ce fundatie sa organizeze vreo colecta. Avem masina, avem metrou. O geanta cu lucruri putem duce oriunde in Bucuresti, iar un colet se poate trimite, cu bani putini, oriunde in tara.
Memorat
Camelia
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Decembrie 11, 2008, 02:21:02 »

Din pacate exista astfel de familii iar copiii sunt condamnati de propriii parinti. parerea mea este ca, cei care cunosc familii sarace, sa le posteze adresa sau numarul de telefon aici, pe site si sa le trimitem de sarbatori macar ceva de mancat...
Memorat
Mihaela
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Decembrie 17, 2008, 05:02:51 »

Buna seara,
As vrea sa va spun ca, de vreo 2 ani, am reusit sa vad si cealalta fata a vietii. Asta pentru ca exista oameni deosebiti. Aveam o colega de birou tare retrasa, care nu iesea niciodata cu noi - avea mereu treaba. Pana intr-o zi in care am aflat ce treaba avea, si m-am rusinat de mine. Mergea in putinul timp liber pe care il avea, la o casa de batrani din Berceni. Era deja nepoata lor. Strangea, la cate o sarbatoare mare, fonduri, printre colegi, prieteni, clienti, ca sa ii poata scoate in oras la o bere si o pizza. Cam atat reusea. In rest, mergea pe la ei, le povestea ce facea la birou, cum mai este viata sau le citea ceva. Impresionant.
Eu am descoperit un centru de copii nevoiasi prin Ghencea - copii care provin din familii sarace - au unde dormi dar nu au ce manca. Acest centru, prin voluntariat si donatii, le asigura masa de pranz si pregatire pentru scoala. Este incredibil...chiar se intampla. Cand am ajuns la ei cu pachetele de Paste...erau atat de timizi, incat nici unul nu a facut un pas in fata; iar cand au ajuns, au facut in asa fel incat sa "prinda" toti.
Exista centre, exista oameni nefericiti, foarte aproape de noi...trebuie doar sa-i cautam. Va doresc Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Memorat
Pagini: [1] Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.