Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Septembrie 12, 2008, 10:29:49
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăți: Forumul femeilor independente. Esti in forumul tau, bine ai venit! Home horoscop-astrologie

+  Secretele femeilor
|-+  Fii o femeie independenta
| |-+  Horoscop
| | |-+  Ritualurile intre mit si realitate
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Ritualurile intre mit si realitate  (Citit de 162 ori)
Laura
Newbie
*

Vezi Profilul
« : August 16, 2008, 09:04:48 »

Pana acum cateva luni consideram ca ritualurile sunt pentru oamenii slabi si ca nu au nici un efect. Aveam o bronsita cronica si oricate pastile luasem pana atunci nu reusisem sa scap complet de ea. Fusesem si la salina dar degeaba. Discutam cu una dintre colege care-mi spunea sa incerc ritualurile de aici. Nu aveam nimic de pierdut asa ca am incercat. Efectul a fost intr-adevar, miraculos. Am facut Ritualul arhaic al porcului de a vindeca tusea... si in cateva zile tusea a incetat de tot...

"Ritualul este practicat din cele mai vechi timpuri si intotdeauna a avut efect. Ai nevoie doar de doua felii de paine neagra, untura de porc si un fir de par din capul celui bolnav de tuse.

Se ung cele doua felii de paine cu untura - untura va fi din cea in care ati prajit, in prealabil ceva carne, fara condimente. Puneti firul de par intre cele doua felii si apoi dati unui caine de pe strada sa le manance.

Spuneti: “Mananca caine si fie ca X sa fie sanatos (sanatoasa) iar tu bolnav”. "
Memorat
ini_mioara
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : August 21, 2008, 02:29:04 »

:oMai stii si alte ritualuri?
Memorat
Laura
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : August 21, 2008, 02:50:16 »

Eu stiu putine ritualuri, dar pe site gasesti o gramada... vezi ca sunt in josul paginii principale...:-)
Memorat
gigel
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : August 23, 2008, 07:14:25 »

laura, daca vreun militant al drepturilor animalelor citeste ce ai facut tu cu cainele... scapi de bronsita si dai de vreun proces....  ;)
Memorat
The Beautiful Princes
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : August 25, 2008, 04:19:01 »

Voi glumiti, dar am cunoscut oameni care au suferit din cauza vrajirlor si care au scapat greu de asa ceva...
Memorat
minunata
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : August 25, 2008, 04:23:56 »

Am surprins-o pe mama prietenului meu facand vraji... Am incercat sa=-i spun lui, dar nu m-a luat in seama... Stiu exact unde tine facaturile mastera: in camera ei are un studio cu 2 sertare la mijloc. ntr-unul din sertare este o chestie facuta dintr-un material de doc, gri petrol - un buzunar taiat de la o salopeta de-a lui barba-su... acolo tine o lumanare luata de la un mort, un bat rupt in doua si legat la capete cu funda rosie si albastra (femeie si barbat) si o fotografie cu mine si cu fostul, taiata in doua cu foarfeca... Am auzit-o cum isi rostea descantecul... in cele din urma am preferat sa ne despartim...
Memorat
bogdan
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : August 25, 2008, 04:27:18 »

Cred ca ai vazut prea multe filme SF... vraji... mai curand vrajeala...:-))
Memorat
Pagini: [1] Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.