Fii o femeie independenta > Secretele femeilor

Vreau sa fac sex si am o problema

(1/8) > >>

cathy:
Buna tuturor cititoarelor acestui site. Problema mea cred ca este si problema multora dintre voi. Dupa ani intregi de casnicie, dupa ce am nascut, dorinta pentru barbatul de langa mine s-a diminuat. Nu mai am chef sa fac sex cu el si nu mai simt nimic atunci cand el face sex cu mine. Pur si simplu inchid ochii si-l las sa termine. Ma simt terminata ca femeie si ma gandesc ca singura mi-am facut-o. O prietena m-a sfatuit sa incerc pe site-urile de intalniri, dar sincer, imi este teama de bolile pe care le-ar avea barbatul respectiv. Asa ca apelez aici, la voi, la un sfat sau la ceva care ar putea sa ma scoata din starea asta. Nu ma intelegeti gresit... nu vreau sa divortez, ci vreau sa ma simt iarasi femeie cu adevarat. ce pot face? Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre...

Ioana:
Draga mea Cathy, eu sunt Ioana - iti dai seama ca nu asta este numele meu. Ca si tine aveam aceeasi problema si nu stiam cum sa o rezolv. Doar ca, tot iesind prin parc, am surprins o discutie intre alte 2 mamici care aveau aceeasi problema si care o rezolvasera. Au apelat la un barbat casatorit, discret, dispus sa intretinana relatii sexuale fara sa puna prea multe intrebari, fara sa ceara vreun numar de telefon sau alte asemenea. E adevarat, multi sunt barbatii casatoriti, dar foarte putini se incadreaza in acest profil... La inceput mi s-a parut aberant sa fac asta, dar pana la urma mi-am luat inima in dinti si le-am cerut contactul acelui barbat... Evident, pentru ca si el trebuie sa fie protejat - este casatorit - contactul s-a realizat doar pe mail. Nu ma interesa foarte mult cum arata, mai ales ca discutasem cu cele 2 mamici din parc si eram incantata de recomandarile lor... M-am intalnit cu el, la el acasa, intr-o dimineata cand sotia lui lipsea. Am vrut sa ma intorc de la usa dar am sunat... si ma bucur ca am avut curajul asta... A fost exact ceea ce-mi lipsea mie din viata. Acum ma vad cu el o data pe saptamana sau o data la 10 zile si ne simtim minunat. Fara regrete, fara intrebari, fara alte lucruri care ar putea sa strice aceasta relatie. Daca te hotarasti, scrie-mi si iti las adresa lui de mail. Crede-ma, nu vei regreta. Si iti vei pastra si relatia cu sotul tau fara frustrari... Am uitat sa-ti spun... intalnirile cu el au loc doar dimineata. El da telefon la serviciu ca intarzie... eu dau telefon la serviciul meu ca intarzii si plec de acasa la ora la care sotul meu stie ca trebuie sa ajung la munca. Dureaza totul in jur de 2 ore, uneori 3, in functie de cat de excitati suntem... Apoi plecam la munca si nimeni nici macar nu banuie ce facem noi... Asa da... daca vrei... lasa-mi un mesaj si iti dau adresa lui de mail...
PS. Discretia este si din partea ta... sa nu il intrebi ce si cum face etc...
Te pup

cathy:
N-am facut niciodata asa ceva si mi-e nu stiu cum... ce sa fac? Ma duc si ma intalnesc cu el si ce vorbim? Mi-e teama sa nu ma ia de disperata...

Ioana:
Nu trebuie sa spui nimic si sa faci nimic. El stie despre ce este vorba si e discret... Pur si simplu ii scrii pe mail si ii spui ca ai adresa lui d ela o prietena de-a ta care il cunoaste. Apoi il intrebi cand va puteti vedea, dimineata. Sau daca vrei, ii scriu eu... sa-mi spui cum vrei...

cathy:
K... da-mi adresa lui de mail... mai trebuie sa-i spun ceva amanunte?

Navigare

[0] Indexul mesajului

[#] Pagina urm