Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Decembrie 05, 2008, 04:24:28
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăți: Forumul femeilor independente. Esti in forumul tau, bine ai venit! Home horoscop-astrologie

+  Secretele femeilor
|-+  Fii o femeie independenta
| |-+  Secretele femeilor
| | |-+  Doresc un alt barbat dar nu vreau sa-mi insel iubitul
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Doresc un alt barbat dar nu vreau sa-mi insel iubitul  (Citit de 91 ori)
micuta32
Newbie
*

Vezi Profilul
« : Decembrie 01, 2008, 12:59:34 »

cum faci sa nu-ti inseli partenerul?; cum sa faci sa nu-ti inseli iubitul,atunci cand, desi il iubesti totusi ai putea fi interesata sa faci sex cu altcineva? Am cunoscut un barbat si simpla apropiere de acel barbat imi trezeste niste fiori extraordinari cum nu am avut eu in viata mea... Il vreau pe acel barbat, vreau sa-l simt in mine, sa ma aibe, dar imaginea iubitului meu nu ma lasa... Din cauza asta sunt nervoasa pe partenerul meu, ma simt frustrata ca din cauza lui nu ma pot simti bine... si mi-e teama ca pana la urma ne vom desparti aiurea de tot... Nu vreau sa ma despart de el dar vreau sa fac sex cu celalalt... Ajutati-ma cu un sfat...
Memorat
annalesko
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Decembrie 01, 2008, 01:39:35 »

Iti faci prea multe griji. Tu crezi ca iubitul tau nu s-a culcat ori de cate ori a avut ocazia cu alte femei? Fa-o, pur si simplu si atentioneaza-l pe celalalt sa fie discret - barbatii pot sa fie discreti mai ales cand o femeie li se ofera gratuit si fara obligatii...
Memorat
visatoarea
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Decembrie 01, 2008, 02:05:54 »

...dar dupa o anumita varsta, dupa ce te maturizezi, adica dupa 30 de ani, iti dai seama ca nu exista "imi insel partenerul". E vorba despre o necesitate fiziologica si la tine si la el si atata vreme cat nu afla, e super ok... mai ales ca poti invata cum sa il satisfaci mai bine in pat... cu un strain poti face lucruri noi pe care nu ai curajul sa le incerci cu iubitul tau... Fa-o si fii discreta... Aaa... si fa-o cu unul care nu face parte din cercul tau de prieteni sau din al lui. Altfel o sa regreti...
Memorat
barbie
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Decembrie 01, 2008, 04:16:57 »

Om fi obsedate de sex, noi, cititoarele acestui site? Eu una nu gasesc nici un alt articol interesant pe alt site pentru femei. Citesc ce scrie aici si nu ma simt obsedata. Invat sa profit la maxim de viata mea in asa fel incat sa smulg de la ea cat mai mult... Vreau sa fiu si sotie si fericita in acelasi timp
Memorat
irinuca
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Decembrie 01, 2008, 04:23:59 »

Ce te faci cand el te doreste cu aceiasi ardoare dar tu simti ca te-ai mai calmat in privinta lui...dar relatia este comoda si calduta pentru tine?Nu este vorba de plictiseala dar stiti voi ca nu mai sunt noptile acelea nebune si furtunoase.Acum este ceva de fapt ,,acel altceva"" care te apropie intr-o relatie.
Repet nu e vorba de plictiseala insa cateodata imi lipsesc noptile acelea nebune.Nu se pune problema sa-mi indrept atentia asupra altcuiva dar stiti si voi ca ochii vad, inima cere, iar in stomac apar mii de intepaturi doar cand te apropii de alt barbat…
Memorat
Ioana
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Decembrie 01, 2008, 04:47:45 »

Draga mea Cathy, eu sunt Ioana - iti dai seama ca nu asta este numele meu. Ca si tine aveam aceeasi problema si nu stiam cum sa o rezolv. Doar ca, tot iesind prin parc, am surprins o discutie intre alte 2 mamici care aveau aceeasi problema si care o rezolvasera. Au apelat la un barbat casatorit, discret, dispus sa intretinana relatii sexuale fara sa puna prea multe intrebari, fara sa ceara vreun numar de telefon sau alte asemenea. E adevarat, multi sunt barbatii casatoriti, dar foarte putini se incadreaza in acest profil... La inceput mi s-a parut aberant sa fac asta, dar pana la urma mi-am luat inima in dinti si le-am cerut contactul acelui barbat... Evident, pentru ca si el trebuie sa fie protejat - este casatorit - contactul s-a realizat doar pe mail. Nu ma interesa foarte mult cum arata, mai ales ca discutasem cu cele 2 mamici din parc si eram incantata de recomandarile lor... M-am intalnit cu el, la el acasa, intr-o dimineata cand sotia lui lipsea. Am vrut sa ma intorc de la usa dar am sunat... si ma bucur ca am avut curajul asta... A fost exact ceea ce-mi lipsea mie din viata. Acum ma vad cu el o data pe saptamana sau o data la 10 zile si ne simtim minunat. Fara regrete, fara intrebari, fara alte lucruri care ar putea sa strice aceasta relatie. Daca te hotarasti, scrie-mi si iti las adresa lui de mail. Crede-ma, nu vei regreta. Si iti vei pastra si relatia cu sotul tau fara frustrari... Am uitat sa-ti spun... intalnirile cu el au loc doar dimineata. El da telefon la serviciu ca intarzie... eu dau telefon la serviciul meu ca intarzii si plec de acasa la ora la care sotul meu stie ca trebuie sa ajung la munca. Dureaza totul in jur de 2 ore, uneori 3, in functie de cat de excitati suntem... Apoi plecam la munca si nimeni nici macar nu banuie ce facem noi... Asa da... daca vrei... lasa-mi un mesaj si iti dau adresa lui de mail...
PS. Discretia este si din partea ta... sa nu il intrebi ce si cum face etc...
Te pup
Memorat
minunata
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Decembrie 01, 2008, 06:19:02 »

ma iadurerea de cap cand vad mesaje peste mesaje si atatea dileme si atatea disperari... intr`adevar..si eu am trecut si mai trec si vorba ceea...un sut in fund un pas inainte,dar la naiba...nu iau viata in tragic..invatati fratilor sa zambiti..iar iubirea..se simte...chiar si la km distanta..
urasc sa cred ca mai exista relatii doar de complezenta!
si inca un sfat: mai faceti sex din cand in cand!si eliberati-va prejudecatile si refulati-va! ajuta!chiar daca iubesti la distanta...iubirea sufleteasca e mai importnata..ca..oricine a calcat stramb..sa arunce cu piatra cel nevinovat!va pupacesc!
Memorat
micuta32
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Decembrie 02, 2008, 12:30:48 »

Vreau sa multumesc tuturor care mi-au postat mesaje aici. Chiar daca nu pare, problema mea de constiinta exista si ma impiedica sa fiu fericita... As face pasul dar nu stiu cum... nu vreau sa creada barbatul respectiv ca sunt o tarfa si nici nu vreau sa-mi pierd partenerul... Vreau doar sa ma simt bine si sa fie bine pentru toata lumea, inclusiv pentru mine...
Memorat
visatoarea
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Decembrie 02, 2008, 12:33:54 »

Eu as lua-o mai usor. E clar ca acum esti disperata rau de tot si iti spun din experienta personala... disperarea te face sa faci greseli pe care sa nu le mai poti corecta... In locul tau as apela la Ioana... Tipul ala este cel mai potrivit ca sa inveti cum trebuie sa faci sex fara sa te simta iubitul tau si fara sa-l pierzi... el nu va spune la nimeni, pentru ca nici el nu-si risca relatia... Asa ca... incearca... nu poate fi prea rau si te poate ajuta...
Memorat
micuta32
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Decembrie 02, 2008, 06:36:30 »

Mi-e teama sa nu ma ia valul si sa fac vreo prostie din cauza nerabdarii... Adevarul e ca simt mii de furnicaturi in pantece cand ma gandesc la un barbat bine, altul decat al meu... Mi-e rgeu sa fac pasul asta si sa ma apuc sa-l insel, dar simt ca nu mai pot de dorinta... ce sa fac??????
Memorat
bruneta
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Decembrie 03, 2008, 03:12:53 »

Draga mea, prima data este cel mai greu. Atunci inca te macina remuscarile si constiinta. Apoi placerea este atat de mare ca treci peste orice doar ca sa simti asa ceva... Oricum, fa-o cu cap,altfel o sa regreti
Memorat
micuta32
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #11 : Decembrie 04, 2008, 11:51:56 »

Daca ati stii de cate nopti ma framant si nu stiu ce sa fac... simt ca viata trece pe langa mine si vreau sa iau de la ea cat mai mult dar nu vreau sa-l fac pe el sa sufere.pe de alta parte nici sa ma calugaresc nu-mi vine... cred ca o sa incerc ce propunea una dintre fete... chestia aia cu tipul casatorit si discret... asa, ca pentru o incepatoare cred ca e numai ce-mi trebuie...
Memorat
Laura
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #12 : Astăzi la 12:41:33 »

Eu am facut-o o singura data si era sa ma dau de gol. De cateva ori era sa-i spun iubitului meu pe numele celuilalt... asta in timp ce faceam sex...
Memorat
Pagini: [1] Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.