Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Decembrie 05, 2008, 04:24:23
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăți: Forumul femeilor independente. Esti in forumul tau, bine ai venit! Home horoscop-astrologie

+  Secretele femeilor
|-+  Fii o femeie independenta
| |-+  Cum sa fii mama,sotie si iubita
| | |-+  Ce-si doresc femeile
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Ce-si doresc femeile  (Citit de 76 ori)
micuta32
Newbie
*

Vezi Profilul
« : Decembrie 01, 2008, 12:56:14 »

;;"de ce ne ascundem?";"de fapt fiecare femeie isi doreste o viata linistita,cu barbatul ideal pe care ea-l viseaza: tandru, intelegator, pasional,neinteresat de alte femei,non alcoholic,nefumator (poate), care sa cunoasca punctele sensibile si erogene ale femeii de langa el (adica sa nu astepte sa-i spun eu "mangaie-ma acolo ca ma excit, pentru ca eu sunt rusinoasa si mi-e jena de asa ceva...vreau sa stie el, sa faca el))...  .iar pe ei ii doare in fix in....asa ca nu inteleg de ce-l accepta asa de usor pe primul care le trece pragul chiar daca nu este nici un sfert din ceea ce-si doresc ele..
Memorat
Camelia
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Decembrie 01, 2008, 01:48:30 »

La 22 de ani m-am casatorit cu barbatul pe care il iubeam... La 23 am avut primul copil si la 25 pe cel de al doilea. De atunci am avut senzatia ca viata mea s-a dus, ca sunt inchisa si nu mai pot face nimic. Sotul meu se comporta cu mine ca si cu sora lui: abia daca facem dragoste o data pe luna. Acum cateva luni am intrat pe site-ul asta si mi-am dat seama ca totul depindea doar de mine sa-mi vad de viata. Am invatat sa fiu independenta si mai ales am invatat cum pot fi independenta, sa-mi traiesc viata si sa-mi pastrez, in acelasi timp si casnicia... Acum sunt o femeie fericita si frustrarile sexuale s-au stins de mult... am un sot care ma iubeste si fac sex cu alti barbati ori de cate ori am ocazia. Evident nu cu primul venit, pentru ca trebuie sa fiu foarte selectiva si ei sa fie foarte sanatosi... nu-mi fac mustrari de constiinta pentru ca viata mea merge perfect. Acum sunt si sotie, sunt si mama si sunt si amanta. Adica sunt perfect implinita din toate punctele de vedere.
Memorat
valy
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : Decembrie 01, 2008, 02:01:24 »

Ce te faci atunci cand simti ca nu mai esti dorita cu atata ardoare ca in primele zile, desi tu il doresti la fel de mult si cu aceiasi intensitate? oare el si-a gasit pe altcineva sau tu te-ai schimbat atat de mult incat apropierea de el, goala, nu-l mai excita? Ce trebuie sa faci atunci?
Memorat
visatoarea
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Decembrie 01, 2008, 02:07:27 »

Cand partenerul tau nu te mai doreste e timpul sa-ti iei amant. Amantul te va invata cum sa-ti recuceresti partenerul... Si te vei simti si tu bine... crede-ma pe cuvant... Nu alege pe cineva din anturajul vostru... intra pe site-urile de intalniri ca sunt o gramada de barbati dispusi sa te ajute...
Memorat
povestitorul
Newbie
*

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #4 : Decembrie 02, 2008, 08:52:44 »

Iubirea trebuie castigata in fiecare zi. Daca e cu tine acum trebuie sa te gandesti la viitor ... nimic nu e pentru totdeauna! Daca pleaca lasa-l, daca se intoarce ai castigat, daca nu ... inseamna ca nu a fost al tau niciodata.
Memorat
gia
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Decembrie 02, 2008, 01:08:46 »

Eu cred ca iubirea se intalneste o singura data in viata. Eu am intalnit-o si nu vreau sa o pierd...
Memorat
iulia
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Decembrie 02, 2008, 07:12:39 »

dragele mele va rog sa nu confundati iubirea cu sex-ul.desi sunt foarte apropiate, nu au nici o legatura... de iubit poti iubi o singura persoana dar asta nu trebuie sa te impiedice sa faci sex cu alti barbati atunci cand nevoia fiziologica ti-o cere...
Memorat
bruneta
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Decembrie 03, 2008, 01:58:24 »

Eu si sotul meu ne iubim atat de mult incat experimentam mereu lucruri noi, chiar si sex in 3.Totul tine de cat de mult iubesti persoana de langa tine sau cat de posesiv esti.In fond, daca vrea sa te insele o poate face oricand,ca si tine dealtfel,asa ca mai bine sex in 3 si toata lumea este multumita
Memorat
Laura
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Astăzi la 12:40:22 »

Nu cred ca as putea sa-mi impart partenerul cu alta femeie... Atunci unde mai este intimitatea si dorinta? Si nici nu as putea sa o fac cu doi barbati in acelasi timp. M-as socoti o femeie ieftina, ca sa nu spun altfel
Memorat
Pagini: [1] Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.