Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Septembrie 13, 2008, 06:58:34
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăți: Forumul femeilor independente. Esti in forumul tau, bine ai venit! Home horoscop-astrologie

+  Secretele femeilor
|-+  Fii o femeie independenta
| |-+  Sex
| | |-+  Scuipi sau inghiti?
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Scuipi sau inghiti?  (Citit de 306 ori)
Laura
Newbie
*

Vezi Profilul
« : August 28, 2008, 05:47:54 »

Eu cred ca tot ce faci in timpul sex-ului este permis si nimic nu e pervers. In fond faci asta cu barbatul pe care il doresti si caruia ai acceptat sa i te oferi... sincer, eu inghit si ma mandresc cu asta!!!!
Memorat
bogdan
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : August 28, 2008, 05:49:35 »

Auzi... nu rvei sa ma ajuti si pe mine? Ca la mine nici una nu a vrut sa inghita... pe unele abuia le convingeam sa mi-o faca cu mana, darmite sa mai si puna gura!!!!!!!!!!! Ce zici? Platesc bine daca e nevoie...:-)
Memorat
Camelia
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : August 28, 2008, 05:51:05 »

mai baiatule... eu cred ca tu... ai niste probleme... si cred ca solutia cea mai buna este sa te apuci de yoga... ca in felul asta poti sa ti-o sugi singur, omule si atunci faci ce vreitu: scuipi sau inghiti!
Memorat
bogdan
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : August 28, 2008, 05:52:20 »

Eu vorbeam serios si tu ma iei la mishto... chiar as vrea sa vad cum e sa faci sex oral cu o femeie si sa inghita dupa ce-ti dai drumul in gura ei... As face orice pentru asta. orice, orice! Chiar as da si bani!
Memorat
valy
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : August 28, 2008, 06:01:44 »

Eu as tine putin in gurab si l-as scuipa in fata pe ala care si-a dat drumul in gura mea si are pretentia sa inghit...
Memorat
povestitorul
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : August 28, 2008, 10:30:14 »

Eu stiam ca fetele rele scuipa ... fetele bune inghit!  ;D
Memorat
firebrutal
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Septembrie 06, 2008, 10:06:07 »

aICI DEPINDE DE FEMEIE SI DE CAT DE BARBAT ESTI.DE EXEMPLU: DACA II PRIETENA TA SI TII LA EA N-O PUI SA-TI INGHITA SPERMA.EU SUNT BAIAT SI-MI PLACE SA DAU SI LIMBI IUBITEI MELE.DAR NICIODATA NU I-AM CERUT SA-MI INGHITA SPERMA SI NICI SA-MI DAU DRUMU IN GURITA EI.DACA E VREO ZDREANTA DA-I MUIE ,FUTE-O PE GAT,DA-TI DRUMU IN GATU EI.SIGUR II VA PLACEA SI EI.;)
Memorat
valy
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Septembrie 08, 2008, 09:44:48 »

Imi place ca barbatii nu se gandesc ca ceea ce le fac ei altor femei (ale altor barbati) le fac si alti barbati femeilor lor. pentru firebrutal... sa fii tu sanatos cati si-or fi dat drumul in gura iubitei tale si de cate ori o fii inghitit ea in timp ce tu o credeai fidela si nevinovata... Nu vreau sa te necajesc, dar sigur ai sarutat-o dupa ce un altul si-a dat drumul in gura el... asa ca... ma simt razbunata pentru modul in care vorbesti despre femei... te pup... dar nu rvei sa stii daca am inghitit ceva inainte?????????:-))
Memorat
mecanicul_martian
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Septembrie 09, 2008, 05:12:37 »

In tineretile mele am avut si eu o prietena cu care faceam de toate. Era mai mare decat mine si mai versata. Faceam de la 69 pana la introdus banane in vagin, de la stropire cu bere pe sani si apoi lins pana la limbi si alte alea. I-am propus de mai multe ori sa guste, a fost cam reticenta la inceput, dar dupa un timp n-a mai avut probleme din cauza asta. Uneori ma feream eu ca sa nu inghita ea, dar simtea momentul ejacularii si-mi imobiliza penisul. Ne-am despartit la un anumit moment, insa n-o voi uita niciodata! Femeie ca aia nu mai gasesc io toata viata!
Daca iubesti persoana de langa tine, crede-ma, faci orice. Orice, dar sa nu se ajunga la vreo fapta pedepsita de codul penal.
Memorat
barbie
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Septembrie 11, 2008, 01:56:40 »

Nu stiu ce atata tevatura fetelor. Pai daca o bagi in gura, se zice ca ai luat-o in gura, nu??? si atunci ce rost mai are intrebarea daca scuipi sau inghiti? Ca oricum se zice ca ti-ai luat... asa ca, parerea mea este sa inghitititi... macar se simte si el bine ca...
Memorat
mecanicul_martian
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #10 : Septembrie 11, 2008, 05:03:54 »

Am vazut o chestie interesanta pe net cand navigam fara folos. Este o firma in Romania care comercializeaza niste pastile (pilule?) care dau spermei un gust de mar. Problema e ca o pastila din asta "moare" dupa o saptamana. Pretul parca nu era asa de piperat. Cu o pastila din asta, fetelor, parca inghititul devine mai placut!
Memorat
Pagini: [1] Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.