Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îți creezi un cont.
Decembrie 05, 2008, 04:24:18
Pagina principală Ajutor Caută Autentificare Creează un cont
Noutăți: Forumul femeilor independente. Esti in forumul tau, bine ai venit! Home horoscop-astrologie

+  Secretele femeilor
|-+  Fii o femeie independenta
| |-+  Sex
| | |-+  Locuri ciudate in care ati facut sex
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1] Imprimă
Autor Subiect: Locuri ciudate in care ati facut sex  (Citit de 711 ori)
mecanicul_martian
Newbie
*

Vezi Profilul
« : August 25, 2008, 11:27:40 »

Ziua (in amiaza mare), aproximativ ora 16,30, in parc la Eroilor (in vremea in care parcul abia fusese amenajat de primarul "almanahe"), intr-o zi calduroasa a anului 2004. :)Partenera era mai nebuna de felul ei, o femeie dintr-o bucata, maritata, dar asta n-a contat prea mult. Stiti cum este: ochii vad, inima cere. :)Mi-am amintit de aceasta femeie acum (ascult la radio piesa "Daca ai stii" a formatiei Directia 5, melodia noastra preferata) si eram curios sa aflu cine a mai avut experiente similare.
Memorat
vrajitoarea
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : August 25, 2008, 03:56:50 »

Nu as putea spune ca sunt cine stie ce locuri bizare... Am facut sex in parc (pe iarba)... in mare, la Mamaia - si erau cativa in jurul nostru... intre etajele bloculoui unde locuia el - si era sa ne surprinda administratorul... cam atat...
Memorat
bogdan
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #2 : August 25, 2008, 04:08:22 »

Cel mai straniu loc a fost la Busteni, la cascada Urlatoarea, chiar sub cascada... eram transpirati si uzi deopotriva de la apa... fusese o zi calduroasa si facusem plaja in zona, asa ca eram in costume de baie - si ca sa nu ne prinda careva in flagrant...
Memorat
valy
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : August 28, 2008, 06:02:50 »

Sigur ca da... te credem... tu chiar ne iei de fraiere??? crezi ca nu am fost niciodata la Urlatoarea??? acolo nu poti face asa ceva... mereu e intuneric... nici daca mi-ai da bani sau un Logan tunat nu te-as crede bai, fraiere...
Memorat
bogdan
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : August 28, 2008, 06:03:42 »

Logan nu ti-as da, dar de tunat te-as tuna putintel...
Memorat
mecanicul_martian
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #5 : Septembrie 09, 2008, 05:21:06 »

Se poate face sex (chiar linistit) la Urlatoarea. :)Totul e sa nu te nimeresti pe acolo in week-end si sa nu dai nas in nas cu vreo ursoaica. Faza e ca e frig (chiar si vara cand sunt 30 de grade in Busteni sau in Poiana Tapului) si in 2-3 minutele esti ud din cauza stropilor care cad din cascada. Daca e frig... risti sa nu ai erectie, dar te poti distra si descarca dupa o saptamana obositoare de munca. Oricum o dai, tot bine iese. Incercati si voi! Senzatiile sunt unice orice ati incerca!
Memorat
barbie
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Septembrie 17, 2008, 08:08:23 »

Auzi... dar tu de unde stii de ursoaica? Si de unde stii ca se poate face sex linistit daca nu te intalnesti cu ursoaica? Eu inteleg ca ursoaica asta a ta cam tipa si geme de placere... in tinp ce face sex, fireste... ca doar...:-)) deci... spune-ne si noua, cum se face c-ai pus-o cu ursoaica la urlatoarea??? cine pe cine? si de ce taman acolo? Ti-era rusine de ursuletii la barlogul lor????:-)))
Memorat
mecanicul_martian
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #7 : Octombrie 28, 2008, 05:43:05 »

N-am pus-o cu ursoaica la Urlatoarea. M-am abtinut pana la cabana. N-am avut mult de asteptat, cam 25 de min, deoarece cabana era chiar pe drumul care duce catre cascada. Problema e ca nu prea geme, e mai mult de plush. :DO iau cu mine in fiecare expeditie la munte. ::)
Memorat
monicacolumbeanu
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Decembrie 02, 2008, 07:02:09 »

Cel mai ciudat loc in care am facut sex a fost o cabina de proba de la Unirea... era sa ne prinda vanzatoarea... de fapt i-am facut eu lui sex oral, ca de altceva nu prea se punea problema in imprejurarile respective.
Memorat
bruneta
Newbie
*

Vezi Profilul
« Răspunde #9 : Decembrie 03, 2008, 03:21:10 »

Eu la mare am facut sex.Pe mare.la pranz,cu toata lumea in jurul meu.Senzatia era fantastica,iar penetrarea era usoara,pentru ca nu ne permiteam sa fim remarcati.A fost cea mai tare partida,pentru ca inebuneam de dorinta sa-l simt miscandu-se repede in mine iar miscarile lui erau lente...
Memorat
Pagini: [1] Imprimă 
« mesajul precedent următorul mesaj »

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola și precizează durata sesiunii.