Flori, fete, filme sau baieti, melodii si cantareti?!

Cand ceva ne este necunoscut, ne atrage mai mult. Ca si Luna: ea ne arata mereu aceeasi fata, dar noi vrem sa o vedem si de la spate. Credeti voi ca lupii latra la fata vazuta a Lunii?!...

1. Daca v-a placut Men in Black, cu siguranta ca site-ul urmator o sa va dea fiori pe sira spinarii. Pentru ca cei de la http://seekersoftheunknown.homestead.com/main.html analizeaza toate fenomenele de tip paranormal: fantome, demoni, exorcizari, OZN-uri, extraterestrii, abilitati psihice deosebite, combustia spontana etc. Trebuie doar sa va alegeti domeniul. La urma urmelor, cine nu-si doreste sa-si vada scorpia de soacra ca este victima vreunei combustii spontane?!

2. Mai intai a fost Nostradamus, apoi Caglieri si intr-un final Hincu. Fiecare cu predictiile lui si cu segmentul lui de ascultatori/fani. Ce s-a intamplat se stie, dar daca vreti sa vedeti si ce nu s-a intamplat, desi a fost previzionat, intrati pe http://www.unknown.com. Si alegeti “failing predictions”. Asa, de caterinca, ca sa vedeti pana unde merge imaginatia unora.

3.“Titanic”, “Stapanul inelelor”, ”Ultimul samurai”. Deja v-ati saturat de filmele de succes, asa ca vreti si altceva. Va ajutam noi. Mergeti pe http://www.unknownmovies.com  si aflati cate ceva si despre filmele care au fost un adevarat dezastru pentru producatori si care, nu o data, au falimentat compania care s-a incumetat sa puna pe pelicula o asemenea porcarie.

4. Unii oameni ar face orice pentru a capata un dram de putere. Chiar si niste ritualuri ciudate care, savarsite cu veneratie, cica ar da anumite puteri practicantului. Si suntem perfect de acord, pentru ca, la urma urmei, ca sa faci asa ceva, trebuie sa fi cel putin tare de cap. Distrati-va cu ritualurile consacrate pe http://www.unknown-armies.com. Eventual incercati Limba Dragonului. Aveti grija sa nu va ardeti.

5. Nu cred ca cineva dintre cei care citesc randurile astea, nu si-a dorit sa poata hipnotiza. Si pentru ce sa-ti doresti o astfel de putere daca nu pentru puicute si pentru a avea mai multi bani?! Asa ca, daca vreti sa stiti cum merge treaba, aruncati-va un ochi pe http://www.unknownhypnotist.com/. Nu va luati dupa aparente. Tipul care va priveste de pe prima pagina, cu fata de smecher si privire flegmatica, va poate ajuta.

6. Americanii au avut si ei un razboi pe teritoriul lor si fac mare caz din asta. Ba cica razboiul de secesiune ar fi avut si niscaiva fete ascunse. Ce poate fi ascuns intr-o batalie in care fiecare incearca sa i-o traga adversarului?! Oricum, cei interesati pot gasi amanunte pe http://www.unknowncivilwar.com/

7. Artistii sunt de doua feluri: de succes si neintelesi de contemporani. Pentru acestia din urma, cineva s-a gandit sa faca un site si asa a aparut http://www.unknown-artists.com. Iar daca nu pricepeti muzica lor, inseamna ca sunteti incapabili sa vedeti geniul si sublimul intr-o compozitie de rahat.

8. Trilogia anti-spam se aseamana oarecum cu cea din “Razboiul stelelor”: mai intai au fost trei filme, apoi sase si intre timp a mai aparut o carte menita sa duca numarul filmelor la sapte. Amanunte anti-spam pe http://www.mailunknown.com/

9. Aveti dureri de cap? Cosmarurile nu va dau pace? Va e greata cand vedeti cum vomita vreunul in masina sau metrou? E clar! Inseamna ca aveti un implant extraterestru. Iar specialistul cel mai tare in asta e dr. Roger Leir. Ce a gasit el prin capul si pielea pacientilor, aflati de pe http://www.unknowncountry.com/

10. Si nu pot incheia fara o recomandare pe masura: vizitati www.unknown-pleasures.com. Siguri veti fi uimiti, contrariati si poate si putin enervati de rezultat.

Laurentiu Ianculescu

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro