Dincolo de asteptarile publicului si ale cunoscutilor, sosia lui Luciano Pavarotti nu stie sa cinte. Cu toate acestea, sunt situatii in care a fost obligat de imprejurari sa-si etaleze slabele calitati vocale. Iar cei care l-au ascultat au fost surprinsi de linia nemelodioasa a acestuia. Si cum gura lumii e sloboda, necunoscatorii au afirmat nici mai mult nici mai putin ca de fapt Pavarotti nu are voce deloc si ca ce face el pe marile scene ale lumii e de fapt playback. Ca l-au ascultat ei pe viu... 

Mel Gibson este printre putinele staruri de la Hollywood care nu si-au neglijat viata de familie, umplindu-si casa cu un numar de copii care ar putea forma o echipa de baschet, cu doua rezerve. Adica sapte plozi care mai de care mai nebun ca tatal lor. Si chiar daca viata l-a invatat sa nu mai fie surprins de nimic, nu acelasi lucru se poate spune cand niste fani i-au trimis poza celui pe care il considera a fi cea mai buna sosie a sa. De profesie mecanic auto, sosia lui Gibson nu pare a fi deranjata de asemanarea cu Mel, afirmind ca a avut numai de cistigat din asta.

“E adevarat, nu e prea placut ca lumea sa te considere altcineva, dar treptat ajungi sa te obisnuiesti cu asta si chiar sa te schimbi din unele puncte de vedere. Eu, de exemplu, cred ca am facut mai multe fotografii cu fani ai <Armei Mortale> si am semnat mai multe autografe decat Mel. Ca sa nu mai spun ca acum sunt un om de afaceri prosper si am o serie de clienti care ma cauta  special din cele mai departate orase.”

La urma urmelor, cine nu si-ar dori ca masina lui sa aiba o bujie schimbata de Mel Gibson?! 

Ajuns unul dintre baietii rai din cetatea filmului, George Clooney isi intretine statutul de vedeta non-conformista prin tot felul de gesturi si declaratii care mai de care mai socante. La polul opus isi duce viata barbatul pe care natura si mama sa l-au facut aidoma lui Clooney. Viata sa este una destul de linistita, fiind un familist convins si un tata adorabil. Singurele probleme pe care le are din cauza asemanarii sunt la munca.

Cum intamplator profesia sa este aceea de medic generalist, au existat pacienti care au refuzat sa se lase consultati de un... actor. Mai mult, unii dintrei ei erau convinsi ca fara voia lor fac figuratie in “Spitalul de Urgenta” sau sunt la “Candid Camera”. Si nici macar dupa ce se legitima  sau aducea martori dintre colegii si asistentele sale, acestia nu credeau ca e vorba doar de o asemanare fizica.

La putin timp dupa lansarea sa in muzica, Anastacia ajungea pe primele topuri muzicale din intreaga lume. Vestea ca e bolnava de cancer a adus tristetea in randurile fanilor sai care au incurajat-o si au fost alaturi de ea in acele momente dificile. In ceea ce o priveste pe sosia sa, aceasta e magulita de asemanare si de modul in care atrage atentia oamenilor pe strada, in special a barbatilor.

“Ma simt iubita de toata lumea si dorita. Dupa ce unele ziare au scris ca Anastacia s-a operat de cancer, au fost o gramada cei care m-au oprit pe strada si m-au incurajat, spunindu-mi ca arat bine in continuare si ca totul o sa fie bine? Daca am avut momente neplacute? Au fost si din astea, in special propuneri indecente din partea unor barbati, dar si o femeie care m-a oprit intr-o zi si mi-a spus ca boala mea de cancer e o pedeapsa de la Dumnezeu pentru viata frivola pe care o duc.” 

Batman (Michael Keaton) are, la rindul sau, o sosie, pe malurile Atlanticului. Spre deosebire de celelalte sosii, a sa este un cunoscut animator TV, Julien Lepers. Francezii, prietenii lui Lepers, spun ca daca intr-o zi acesta ar ramine fara slujba, ar cistiga bine din deschiderea unei agentii de... sosii. Pana atunci insa, Julien isi vede mai departe de treaba si nu il mai deranjeaza glumele care se fac pe seama sa si a lui Batman. Afirma chiar ca nu are nimic impotriva lui Michael Keaton, doar ca lui ii place... James Stewart, preferatul filmelor lui Hitchcock

Sa fii Ronaldo si castigator a nenumarate premii care ti-au incununat viata de fotbalist, sa apari pe cutiile cu lapte sau pe alte ambalaje care mai de care mai ciudate, iar femeile sa-si doreasca macar sa te atinga, se pare ca e tot ce isi doreste sosia din imaginea alaturata. Din pacate, trebuie sa se multumeasca doar cu asemanarea cu marele fotbalist brazilian. Si cu intrarile gratuite la meciurile de fotbal ca de, doar nu o sa-l taxeze nimeni pe... Ronaldo

Sa fii Regele Rock-ului si sa ramii rege si dupa moarte, a fost foarte greu pentru Elvis Presley. Dar si mai greu ii este uneia dintre miile sale de sosii, care intreprinde turnee in S.U.A. si in America Centrala si de Sud, intretinind iluzia celor care nu cred in moartea lui Elvis.

“Mi-e foarte greu sa fiu la inaltime si muncesc enorm sa ma arat demn de asemanarea mea cu The King. Mai ales ca greu nu e sa-ti cuceresti o faima, ci sa o pastrezi de-a lungul timpului.”La ora actuala se poate spune ca exista o adevarata boala a asemanarii cu Elvis, o parte din sosii prezentindu-se la tribunale pentru a fi recunoscute oficial si a intra in posesia imensei averi lasate mostenire de Elvis. Unii nu tin nici macar seama de faptul ca in anul mortii lui Elvis, ei abia aveau cativa ani iar unii chiar nu se nascusera. Evident, din asemanare exista si unele avantaje obtinute de pe urma fanatismului fanilor.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro