Fetita vizitata de un inger

Ecaterina Andone este fiica din flori, asa cum se spune in localitatea Telesti. Tatal sau a murit intr-un accident de masina inainte de a apuca sa se casatoreasca cu mama sa. Iar bunicii dinspre tata nu au recunoscut-o niciodata. E un copil care abia a implinit sase ani, caruia ii e dor de parintele pe care nu l-a cunoscut si care o intreaba pe mama sa unde e tatal ei. Iar Maria, masa Ecaterinei, femeie cu frica lui Dumnezeu, i-a explicat copilului ca tatal sau e in ceruri, unde Dumnezeu are grija de el.

De atunci, in fiecare seara, Ecaterina se roaga de Dumnezeu sa il trimita inapoi pe tatal ei, pentru ca si ea il iubeste si are nevoie de el. De curand, micuta a suferit o schimbare majora in viata sa. Sustine, nici mai mult, nici mai putin, ca Dumnezeu i-a trimis un inger de foc care ii vorbeste. Mama micutei este speriata. Preotul i-a spus ca nu e lucru curat ce se intampla, iar cei cativa medici pe care i-a consultat i-au spus ca fetita are nevoie de ingrijire sub supreveghere medicala, dorinta ei de a-si cunoaste tatal devenind o obsesie.

Prima data cand i-a aparut ingerul, s-a intamplat pe la mijlocul lunii septembrie. Cand Maria s-a intors acasa, a gasit-o pe Cati jucandu-se foarte vesela, sarind de pe un picior pe altul si mangaindu-si cele cateva papusele pe care le are. Cum a vazut-o pe mama sa, Cati i-a zis ca inaintea ei fusese in casa un inger cu aripi de foc si care i-a spus ca a fost trimis de tatal ei sa-i spuna ca o iubeste.

“Va dati seama ca mi s-au taiat picioarele cand am auzit una ca asta. Am crezut ca fetita mea a innebunit.”

Cum timp de cateva saptamani nu s-a mai intamplat nimic, mama a crezut ca a fost o alarma falsa si ca micuta visase si luase visul drept realitate. Numai ca lucrurile nu s-au oprit aici. In luna septembrie fetita a povestit ca a fost vizitata de trei ori de inger, in decembrie de doua ori iar in ianuarie o singura data. In ianuarie afirma ca ingerul a luat-o de mana si ca au zburat departe de tot, intr-un loc cu oameni multi si cladiri cum nu a mai vazut pana acum. Acolo, ingerul s-a oprit cu ea intr-un loc unde erau cativa barbati si a aratat spre unul dintre ei spunindu-i ca acela este tatal ei.

“Nu stiam ce sa ma mai fac, doctorii ma sfatuiau sa o internez, parintele imi spunea sa o duc mereu la slujbe ca poate sa aiba pe Satana in ea. Da` cand a povestit de taica-sau, mi-a venit sa lesin. Eu nu am nici o poza cu el in casa, da` ea l-a descris exact asa cum era inainte de accident. Pana si cum era imbracat. Atunci mi-am dat seama ca se intampla ceva extraordinar cu fiica mea.”

Cu toate ca Maria nu are cunostinte in domeniul misticismului, a incercat sa o indrume pe fiica sa. I-a explicat ce sunt ingerii, i-a vorbit despre Mantuitor si despre Fecioara Maria, i-a spus si despre Lucifer si rebeliunea lui contra lui Dumnezeu. I-a spus ca trebuie sa fie atenta de fiecare data cand o viziteaza ingerul si la tot ce-i spune:

“Uneori nu mai stiu ce sa cred. Cand o intreb ce-i spune ingerul, incepe sa-mi depene tot felul de povesti despre oameni, popoare, razboaie si planete de care nu a auzit nimeni.”

Specialistii in paranormal sunt convinsi ca micuta este vizitata fie de un calator temporar fie de o entitate ratacata. Oricum, se trage un semnal de alarma, pentru ca entitatile pozitive nu intervin niciodata in viata oamenilor. Si atunci, cine sau ce este ingerul de foc care o viziteaza pe Cati?...

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest blog: