Puneti intr-un vas cu gura mai larga niste aghiazma - e de preferat ca vasul sa poata fi inchis etans, pentru ca nimeni altcineva sa nu umble la el. Faceti un numar de noduri egal cu problemele pe care le aveti in casnicie. Daca partenerul se uita si la alte persoane, daca bea, daca fumeaza excesiv, daca nu e harnic pe cum ar trebui, daca nu aduce suficienti bani acasa.

Atentie, fiecare nod va reprezenta un defect al partenerului, nodul avand menirea de a-l stopa. Sfoara trebuie sa aiba unul, trei, cinci sau cel mult sapte noduri. Nu se fac noduri in numar par, pentru ca nu e de bun augur.

De fiecare data cand faceti un nod spuneti: “Cu acest nod leg betia lui X” sau “Cu acest nod leg pierderile de bani ale lui X” sau “Cu acest nod leg dragostea lui X pentru mine” sau “Cu acest nod leg lenevia lui X “ sau “Cu acest nod leg dorinta lui  de a fuma” etc.

Dupa ce faceti numarul de noduri dorite, infasurati sfoara in jurul cruciulitei de argint si spuneti: “Puterea Sfintei Cruci imi indeplineste dorintele, in numele Tatalui si al Fiului si al Sfintului Duh. Amin.”

Bagati cruciulita in vas si acoperiti vasul pe care il puneti bine, cat mai departe de orice ochi iscoditor, pentru ca nimeni sa nu dezlege sfoara din jurul cruciulitei. Ritualul se repeta dupa ce toata aghiazma din vas se evapora.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro