Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

FECIOARA-BERBEC: In ciuda faptului ca sunt guvernati de aceiasi planeta Marte, relatia nu este nici pe departe una reusita pe termen lung. Aventurierul berbec va reusi in cele din urma sa sparga raceala fecioarei dar pentru putin timp. Unul este extrovertit, berbecul, celalat introvertit, fecioara, care va obosi si se va plictisi, renuntand la relatie. Criticile aduse in permanenta de catre fecioara il vor jigni profund in orgoliu pe berbec.
Nici in plan sexual aceasta relatie nu decurge tocmai bine.

FECIOARA-TAUR: Prudenti, calculati si rigurosi, calitati care-i vor uni pe cei doi nativi, avand o relatie buna in ansamblu. Ambele sunt semne de pamant, pragmatice si eficiente. Fecioarele vor lua lectii de rabdare de la taur, vor aprecia forta acestuia si se vor lasa modelate. Impreuna fac mai mult decat separat. Pot aparea probleme daca fecioara nu va invata ca rabdarea taurului are o limita, incetand cu criticile si cinismul specific. In caz contrar, exasperat de pisalogeala fecioarei, taurul va pleca fara sa priveasca in urma.

FECIOARA-GEMENI: Fecioara are prea multa rigoare, prea multe nemultumiri, critici, la adresa comportamentului geamanului care il vor exaspera pe acesta. Ceea ce ii uneste pe cei doi este gustul artistic, preferintele pentru vestimentatii frumoase. Din punct de vedere sentimental, schimbatorii gemeni nu se vor intelege cu statornicia fecioarei care-i va reprosa mai tot timpul aceasta caracteristica. Vor reusi doar daca geamanul isi va frana instinctul aventurie si schimbator, iar fecioara va intelege acest defect si il va ajuta fara sa-l critice.

FECIOARA-RAC: Relatia ar putea sa mearga numai daca fecioara va incerca sa inteleaga firea sensibila si sentimentala a racului, fara a carcoti  si a blama la nesfarsit aceste caracteristici. Daca isi va da seama ca toate acestea il vor jigni profund pe rac relatia va avea de castigat pentru ca racul se poate simti in siguranta langa o fecioara atat de realista si prevazatoare.

FECIOARA-LEU: Leul va dezavua fecioara deoarece aceasta este prea critica pentru el, iar in momentul cand va reusi sa devina mai cald si mai intelegator va infrange accentele dure si critice ale fecioarei. Sansele sunt mici ca leul sa domine fecioara si in acest fel sa preia rolul de conducator in relatie. Daca acest lucru se va intampla poate iesi o combinatie foarte buna. In acest caz fecioara se va mandri cu realizarile leului si va trebui sa-i cedeze cu totul conducerea.

FECIOARA-FECIOARA: Perfectionismul, scepticismul, ordinea, analiza, scrupulozitatea, discretia sunt trasaturi care  vor uni cei doi nativi, dar care pot duce si la conflicte pentru ca nu vor intelege ca amandoi au "limba ascutita" si unul va trebui sa cedeze in fata celuilalat. Dar vor trece destul de repede de acest impas pentru a rezolva altul. In situatia in care vor reusi sa reziste cu stoicism iar aceasta relatie se va suda, vor deveni partenerii ideali unul pentru celalalt. O relatie cu multe suisuri si cobarasuri, in care vor trebui sa invete sa mai lase critica, sa evite in a se calca pe nervi daca vor dori cu adevarat sa fie impreuna. Pragmatismul cu care abordeaza problemele casnice, de cuplu dar si cele de la serviciu este punctul lor forte.

FECIOARA-BALANTA:  Bunul gust este comun acestor nativi, ca si colectionarea de obiecte de arta si tot ceea ce duce la un confort sporit. Relatia se va inchega in timp, pentru ca lipsa de incredere a fecioarei, scepticismul acesteia nu ii va lasa prea usor sansa balantei sa-si arate calitatile si virtutile pe care le are. Insa, in timp, dupa ce se vor cunoaste, vor descoperi frumusetea de a fi impreuna, asta numai daca criticile fecioarei la adresa superficialitatii balantei nu vor fi foarte aspre. Nici o balanta nu va rezista la asemenea critici. Fecioara va aprecia la balanta diplomatia si farmecul acesteia, iar balanta dragostea pentru curartenie si ordine a fecioarei.
Romantismul fiecaruia va reusi in cele din urma sa dea culoare acstei relatii.

FECIOARA-SCORPION: Un cuplu care nu va dori sa iasa foarte mult in evedenta, in ciuda faptului ca fecioara adora viata cotidiana. Cel care tempereaza fecioara este scorpionul, cu personalitatea si hotararea cu care este inzestrat acest nativ. Sunt ambii materialisti, fecioara dorind ordinea un relatie, iar scorpionul puterea. Diferentele mari dintre ei ii va uni, pentru ca practic se completeaza unul pe celalalt. Vor rezista, doar daca fecioara nu il va jigni pe mandrul si orgoliosul scorpion si vor intelege ca trebuie sa faca si compromisuri, iar adevarul este intodeauna undeva la mijloc, chiar daca fiecare are drpetate in felul sau. Ambii sunt rigurosi si perfectionisti, si isi vor admira aceste calitati.

FECIOARA-SAGETATOR: Cei doi parteneri vor reusi impreuna numai daca ceva la nivel spiritual ii va uni, pentru ca fecioara va dori sa analizeze si sa studieze descoperirile sagetatorului. Se va da o lupta permaneta intre criticismul infernal al fecioarei si replice sarcastice ala sagetatorului. In proiectele pe care le vor intreprinde impreuna se vor sprijine, fecioara venind cu perfectionismul, iar sagetatorul cu varietatea si amuzamentul. Aspectul cel mai bun al relatiei este siguranta partenerilor, pe care si-o ofera din toata inima. Daca vor reusi sa analizeze toate problemele si din punctul de vedere al celuilalt si vor invata sa comunice, vor reusi sa se aprecieze si vor face ca relatia sa mearga parca de la sine.

FECIOARA-CAPRICORN: O relatie pe cat de pragmatica pe atat de sensibila, ambii parteneri fiind rationali si inteligenti,iar asteptarile pe masura. Sunt semne de pamant, exacte, muncitoare si realiste. Fecioara va admira capacitatea de efort a capricornului, iar acesta la randul sau indemanarea si tactul fecioarei. Nici unul dintre ei nu se va lasa condus de emotii sau impulsuri, depinzand unul de celalalt si devenind foarte conservatori. Vor avea o viata confortabila impreuna, apreciind siguranta familiei, comoditatea si placerea lucrului in echipa.

FECIOARA-VARSATOR: Relatia dintre un varsator si si o fecioara fie aduce ceea ce este mai frumos la cei doi parteneri, fie ceea ce este mai urat. Daca vor reusi sa invete unul de la celalalt, au toate sansele sa aiba o relatie frumoasa. Fecioara este prea ordonata si sistematica pentru varsator schimbator si mai mereu pus pe surprize. Sunt la fel ambitiosi si de aceea relatiile profesionale sunt cele recomandabile.

FECIOARA-PESTI:  Cinismul, firea analitica si critica a fecioarei nu le va fi pe plac visatorilor si sentimentlilor pesti. Un ton prea ridicat le va provoca imediat o criza de plans.Dar, cu unele concesii de ambele parti exista mari sanse de intelegere. Diferentele dintre ei echilibreaza de cele mai multe ori reusita relatiei. Fecioara va fi alturi sa-l ajute pe nativul din pesti sa-si duca la bun sfarsit proiectele si visele, aratandu-i in acelasi timp cum se poate transforma o idee in realitate. Pestii se vor recompensa invatand pe fecioara bunatatea,profunzimea emotionala, blandetea. Aspiratiile lor in viata sunt in general diferite, iar daca vor reusi sa invete sa depaseasca acest fapt, vor avea o relatie buna.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro