Unul dintre secretele unei casnicii ideale sau al unei relatii bucuroase este calitatea actului sexual dintre cei doi parteneri. S-au scris mii de carti pe acest subiect si s-au inventat diverse metode care sa garanteze performante sexuale. Doctorul Arnold Kegel a pus la punct, in urma cu aproximativ 60 de ani, exercitiile Kegel menite sa ajute la intarirea muschilor din jurul platformei pelviene.

Aceste exercitii sunt destinate atat femeilor cat si barbatilor si pe langa faptul ca imbunatateste calitatea actului sexual, usureaza si nasterea. Exercitiile Kegel sunt bune, eficiente, usoare si imbunatatesc orgasmele atat ca intensitate cat si ca frecventa.

Ele vizeaza fortificarea muschilor pubo-coccigieni din circumferinta vaginului. Pentru a identifica muschiul pubococcigian, stopati debitul urinar in timpul mictiunii. Muschii implicati in procesul urinarii sunt cei vizati de exercitiile Kegel.
  • In timp ce urinati, asezati-va cat mai confortabil, picioarele desfacute.
  • Cand incepeti sa urinati, incetati, apoi continuati. Repetati procedeul spre sfarsitul procesului de urinare.
  • Muschii care intra in miscare in aceste momente sunt cei legati de muschiul pubo-coccigian.
  • Contractati puternic muschii pubococcigieni ca si cum ati vrea sa opriti fluxul urinar.
  • Incearcati sa pastrati contractia 3-5 secunde si apoi relaxati-va.
  • Contractati si relaxati alternativ muschii pubococcigieni cat puteti de repede.
  • Incearcati sa impingeti ca si cum v-ati forta sa urinati.
  • De doua ori pe zi in reprize de 5 minute este timpul necesar care trebuie acordat efectuarii acestor exercitii.


Exercitiile sunt bune si pentru barbati.

Muschii pubococcigieni, la barbati, controleaza cantitatea de lichid seminal si de urina, fermitatea penisului in timpul erectiei si forta de ejaculare. Efectuarea exercitiilor Kegel ii vor ajuta pe barbati sa "reziste" mai mult timp pentru a-si satisface partenera.

Ele pot fi realizate oriunde si oricand. Fie ca esti la birou si vrei sa te destinzi, fie ca porti o discutie plictisitoare si nu vrei sa se piarda timpul aiurea.

Cu ajutorul exercitiilor Pilates vei continua munca inceputa prin exercitiile Kegel. Astfel vei avea o forma fizica de invidiat si un partener bucuros si satisfacut sexual.

Daca esti interesat sa iti satisfaci partenerul in pat, efectuarea exercitiilor Kegel sunt o mica parte din cheia unei relatii implinite si fericite.

 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro