Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Este copilul un intrus in viata cuplului?!

Desi intrebarea poate sa para nelalocul ei, din pacate este mai mult decat adevarata problema in cauza. Pentru ca barbatul, in general, percepe aparitia micutului ca fiind una in stare sa-i distruga relatia minunata cu femeia pe care o iubeste. Asta pentru ca in general mamele sunt mai responsabile. Din aceasta responsabilitate apare pe nevazute neglijenta. Desi se arata tandra in gesturile ei, femeia este mereu cu o ureche la camera micutului. Iar asta devine enervant pentru barbat. Nu mai vorbim despre situatia in care cei doi fac sex si tocmai atunci micutul incepe sa planga.

Ca barbat poti sa-ti iei adio de la finalitate. Nu mai vorbim despre vreo cina romantica – micutul trebuie sa manance la ore fixe, iar daca nu doarme cand cina este in plina desfasurare, femeia nu se va relaxa. Iar daca barbatul o vede ca este cu mintea in alta parte, s-a dus si cheful lui. Adio week-end-uri in doi, adio intimitate, adio gemete erotice care pe barbat il aduc pe culmea extazului. Si toate astea il determina pe barbat sa-l perceapa pe copil ca pe un intrus care-i distruge fericirea conjugala.

Asa ca cei mai multi dintre masculi se indeparteaza de femeia lor si se apropie de prieteni: iese la bere cu ei, la meci, la fotbal nocturn, neglijandu-si indatoririle conjugale. In acelasi timp, paradoxal, se apropie si de copil, pentru ca prietenii, dupa o vreme, isi vad de drumul lor si ies din ce in ce mai rar. Asa ca depinde de femeie cum vrea sa-si pastreze casnicia dupa aparitia copilului. Este foarte important sa-I acorde sotului / iubitului atentia cuvenita, in asa fel incat acesta sa nu se simta neglijat. Asta inseamna sa apeleze la mama, la soacra, la bona, la prietene si sa le mai lase copilul peste week-end-uri in asa fel incat sa-l fericeasca si pe barbat cu niste partide de sex nebune sau romantice, functie de firea fiecaruia.

Nu inseamna sa-si neglijeze copilul dar nu are voie sa-si neglijeze nici barbatul, asa cum fac marea majoritatea a femeilor din ziua de azi. Pentru ca cele mai multe, folosindu-se de emancipare, si-au luat o slujba si incearca, profesional, sa fie cel putin la fel de bune ca barbatii de la locul lor de munca, daca nu chiar mai bune. Asa ca 10-12 ore le petrec la munca, apoi vin acasa, fac curatenie, mancare, calca, spala etc. Si cand el vrea sex… fireste ca ele nu mai pot sa-I ofere decat cel mult o farfurie de ciorba, pentru ca sunt rupte de oboseala. Din cauza asta se destrama multe cupluri, din cauza asta barbatul cauta satisfactia sexuala in afara caminului si se indeparteaza de sotia sa care-I devine doar un partener in baza unui contract – contractul nuptial, casnicia, din care fiecare incearca sa obtina material cat mai mult.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sexolog: dr. Ioan Gabriel

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro