Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Epilare prin satelit

La vremea lansarii sale, Matrix-ul i-a zapacit complet pe oameni. Atat de mult incat unii se jura ca oamenii sunt controlati mental cu dispozitive speciale. Pe www.zapatopi.net gasiti cateva metode prin care sa evitati ca cineva sa se joace cu mintea voastra. Cea mai sigura pare a fi folia de aluminiu tinuta in jurul capului si care ar devia undele pe care “conspiratorii” incearca sa vi le introduca in cap cu scopul de a va lua mintale si de a va transforma in jucariile lor. Se pare ca la mijloc este si o intelegere mutuala cu niscaiva extraterestrii. Care extraterestrii isi fac de cap si rapesc oamenii dupa cum au ei chef ca sa-i studieze sau sa se distreze pe seama lor. Apoi le dau drumul ca sa povesteasca si altora ce li s-a intamplat.

Povesti despre rapiri, spalari de creiere si alte minunatii efectuate de extraterestrii pe cobai umani, puteti gasi pe www.alienabductions.com.

Sa trecem de la extraterestrii la mai palpabilii terestrii. Realizatorii site-ului www.trygve.com se pare ca au dat lovitura. Ei sustin ca doritoarele pot folosi accesul la sateliti si pentru alte lucruri decit comunicarea. Mai exact, daca platesc cu un card special, pot fi epilate direct de o raza laser ghidata de catre satelit. Fara programare la cosmetica si fara durerea infernala provocata de ceara topita turnata direct pe anumite zone. Si apropos de asta, oare cum pot femeile sa suporte o asemenea durere si totusi sa se mai teama de ginganii?!

Nu aceeasi opinie favorabila pentru epilat o au cei care au pozat pentru www.hairyback.com. Aici puteti vedea cateva exemplare dintre cele mai paroase. Ne referim la oameni si nu la maimute, desi pentru unii originea pare a fi comuna...

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro