efectul de piramida, apa de piramida, apa piramidala, apa energizata, energie piramidala, piramida, piramide, piramidal

Orice forma geometrica  bidimensionala sau tridimensionala modifica campurile existente in apropierea lor. O pot face in sens pozitiv sau negativ. Piramida este una dintre formele geometrice, usor de construit si cu efecte puternice. Energiile care pot fi implicate intr-un astfel de proces sunt foarte mici in comparatie cu valorile cu care suntem obisnuiti di viata de zi cu zi,procesele desfasurandu-se cu viteza mica si fiind foarte influentate de mediul inconjurator.Poti sa-ti construiesti o piramida singur:dar trebuie sa fi sigur ca este construita la proportia si unghiul corect,care este 62,606 grade.

Cateva dintre efecte ar fi:mancarea tinuta in piramida va sta proaspata pentru un timp de doua sau de trei ori mai mult decat mancarea neacoperita;aromele artificiale din mancare isi vor pierde savoarea, dar aromele naturale se vor intensifica-ele devin mai putin aspre si acide;cand executam o citire spectrografica a unui articol tratat, vom observa o schimbare in structura moleculara;piramida va deshidrata si modifica lucrurile, dar nu va permite sa putrezeasca sau sa creasca mucegai. Persoanele care locuiesc intr-o casa piramidala se simt pozitiv,reactionand imediat. Animalele de casa de orice fel cresc puternice si sanatoase. Cele mai neobisnuite efecte pe care meditatorii le spun ca li se intampla cand stau sub piramida sunt:un fel de stare de imponderabilitate; o distorsiune a timpului cat si a vitezei si o incetinire;

Fiintele vii sunt atrase de piramide ca un magnet :declaratii din mai multe sursedemonstreaza ca animale de casa de tot felul cresc mai puternice si mai sanatoase sub,sau in piramidele cu laturile deschise(neacoperite). Se observa ca pisicile si cainii raspund acestui unic mediu al energieide forma in diferite feluri armonioase.

Simboluri plasate pe laturile piramidei:se produc o varietate de rezultate pozitive ale reactiilor pozitive. Piramida pune lucrurile inapoi pe drumul pe care ar trebui sa fie,ea face lucrurile mai perfecte. Aceasta piramida este in acelasi timp si transmitator si receptor.

 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro