Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

E timpul sa urc iarasi...  

Miercuri,  24 Nov 1999 22:30:05 +0200

Peste 2 zile se intoarce prietena ta,  Rodica.  O ai pe ea,  ii ai pe Carina si Adi,  pe Relu.  Eu sunt in plus in cercul vostru.  Nu incerca sa spui ca nu.  Nu are nici un sens.  Mereu ti-a fost teama de ce parere si-ar forma ei despre tine daca ar sti de mine. . .  Acum,  ca se intoarce si Rodica - adu-ti aminte: "…m-ar omori daca ar sti. . . "   - simt ca vrei sa fii cu prietenii tai.  Asa ca o sa raman undeva,  mai in spate,  de unde te pot vedea si asculta de fiecare data cand imi va fi dor de tine.  Si-mi va fi dor de tine mereu.  Doar ca nu te voi mai agasa cu declaratiile mele. . .  Mi-am pierdut si ultimul prieten.  De fapt,  stiam ca asa se va intampla.  Intr-o noapte trista de vara,  am aflat ca,  pana la urma voi ramane  singur.  Este Soarta oricarui luptator.  Poate din cauza asta va ocolim,  pe voi,  oamenii normali.  Sau poate din egoism.  Poate suntem invidiosi pe voi pentru viata voastra simpla si fara griji,  pentru ca puteti iubi pe cine vreti si cum vreti.  Noi nu putem iubi pe cine vrem.  

Chiar daca vrem,  nu facem decat ceea ce trebuie.  Si nici macar nu putem plange.  Trebuie sa fim exemplu pentru cei din jurul nostru. . .  Cineva trebuie sa o faca.  Te-am intalnit atunci cand voiam sa intru in turn.  Si m-am intors.  Dragostea pentru tine m-a oprit din drum.  Dintr-un drum pe care oricum trebuie sa-l parcurg.  Poate din cauza asta am avut unele momente in care aproape te-am urat.  Atunci cand imi dadeam seama cat de mult insemni pentru mine.  Nu voiam sa ma atasez de nimeni,  cu atat mai putin de o femeie.  Dar nu mi-a parut rau niciodata.  E atat de frumos sa poti iubi,  chiar si atunci cand b nu esti iubit.  Asta nu au prea inteles niciodata prietenii mei. . .  Iti aduci aminte  vorbele mele:

" . . . cel mai greu este sa nu mai fii nimic,  acolo unde,  odata,  erai cineva. . . ".  

Cam asta s-a intamplat si cu mine.  Dupa 24 octombrie te-ai schimbat.  Si m-ai lasat sa inteleg ca totul nu a fost decat o incercare nereusita.  Si probabil ti-a parut rau.   A fost destul de greu sa inteleg ca eu nu mai puteam fi nimic pentru tine.  A fost dureros cand am inteles. . .  Acum este un gol mare in mine.  Un gol pe care nu-l voi mai astupa.  Vreau sa-l simt,  sa nu ma mai intorc din drum.  Pentru ca voi incerca sa urc din nou treptele turnului de fildes.  Ai fost cea care m-a oprit si cea care m-a condus din nou pe drumul singuratatii mele.  Iarta-ma Ioana,  dar asta este singurul mod in care pot ucide dragostea ce-o simt pentru tine.  Imi doresc sa nu uiti ce a fost intre noi.  Si te rog,  sa nu uiti nici  ce te-am rugat intr-o alta scrisoare de-a mea.  Poate ca,  de acolo de unde ma voi duce,  nu ma vei auzi.  Eu te voi vedea ori de cate ori voi dori.  Nu este o scrisoare de bun ramasa sau de despartire.  Este o scrisoare dintr-o noapte in care mi-a fost atat de dor de tine  si-n care mi-am dat seama ca pentru dragoste e nevoie de 2.  

Cand totul in jur se prabuseste

Marti,  25 Nov 1999 22:32:53 +0200

In seara asta am vorbit cu Ana.  Era acasa,  la Sfantu Gheorghe.  Urma sa inceapa serviciul.  S-a angajat cu un salariu de 600.  000 lei pe luna.  Nu o sa mai locuiasca la Brasov.  Garsoniera de acolo o va inchiria.  Stii ce inseamna asta? Inseamna ca nu o sa o mai pot vedea.  O sa spui ca nu am decat sa iau trenul si sa ma opresc la Sfantu in loc de Brasov.  Poate ca e simplu.  Dar simt ca drumurile noastre se despart,  incet,  incet.  S-a dat batuta.  Din pacate,  nu-si da seama ca a renuntat.  Tu si Ana ati fost 2 dintre cele 3 persoane (a 3-a este un barbat) in care am simtit o forta  care incerca sa razbata la suprafata.  Si pe care le-am simtit cel mai aproape de mine,  de ceea ce numesc eu Acasa.  El a cedat.  Nu a putut asimila cantitatea mare de informatii pe care i-o oferisem.  

Nu a putut merge mai departe.  Povara l-a depasit.  Si s-a retras. . .  Apoi te-am pierdut pe tine.  Acum o pierd pe ea,  care vine din lumea mea.  Cand ti-am spus ca voi ramane singur,  eram optimist.  O sa-mi spui ca nu sunt singur.  Ca am prieteni,  colegi s.  a.  m.  d.  Daca asta vrei sa-mi spui,  inseamna ca suntem diferiti Ioana. . .  Cu atat mai trist si mai dureros sa fii singur desi in jurul tau sunt o gramada de persoane care tin la tine.  Mi-e dor de tine copila.  In seara asta o sa te vizitez in visul tau.  O sa rog sa mi se dea voie sa folosesc una din portile  visului ca sa pot sa te vad.  Este mai usor asa decat sa astept ziua in care vei dori sa ne vedem.  Noapte buna copila.  Sa ma astepti la noapte. . .  

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro