Lasati sa picure pe ceara un numar de picaturi egal cu numarul de litere din care e format numele persoanei iubite, la fiecare picatura rostind:

“X ma iubeste la fel de mult cum il iubesc eu (sau o iubesc eu)”.

Este foarte importanta comparatia, pentru ca in cazul in care nu iubiti persoana respectiva cu adevarat, atunci nici ritualul nu se va realiza. oricum, in urma lui aflati daca iubiti pe cineva sau doar ati facut o obsesie pentru persoana in cauza.

Framintati ceara si modelati-o sub forma unui trup de om. Nu trebuie sa fie o capodopera, ci un corp stilizat. In timp ce modelati ceara, spuneti:

“Asa cum se modeleaza ceara sub mana mea, asa sa fie X cand imi aude numele. Asa cum topeste focul ceara lumanarii, asa sa se topeasca X de dragoste si dor pentru mine. Sa-l arda mocnit focul iubirii si sa nu poata trai fara mine, asa cum nici eu nu pot trai fara el (ea).”

Cand terminati de modelat sfera luati un ac si ata alba. Treceti acul prin zona unde se presupune ca ar fi inima si apoi legati cele doua capete ale sfoarei, spunind:

“Cu aceste noduri leg dragostea lui X de mine.”

Tineti apoi papusa din ceara intr-un loc ferit, pentru a nu incapea pe miini straine. Daca cineva o gaseste si o atinge, puterea ritualului se va vicia si acesta trebuie repetat.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro