Doi frati vitregi vor sa devina gemeni

Cand un parinte isi vede copiii iubindu-se, nu doreste alta rasplata mai mare pentru eforturile si greutatile prin care a trecut, pentru noptile albe petrecute la capul copilului bolnav, care nu stie ce se intampla cu el dar care este linistit de prezenta mamei sale. Anii trec mult prea repede decat si-ar dori un parinte si copiii urmeaza cursul firesc al vietii si isi vad de propria lor viata, ajungand, pentru parintai lor doar niste musafiri ocazionali.

Nu acelasi lucru s-a intamplat cu cei doi copii ai doamnei Mioara Urzica, dintre care Andrei, cel mai mic, a luat-o pe mama sa sa locuiasca impreuna. Desi cei doi baieti sunt din tati diferiti - tatal lui Mircea, intaiul nascut, parasindu-si familia fara sa mai dea un semn de viata ani de zile, baietii se inteleg de minune.

“Nici eu cu fratii mei nu ne-am iubit atat de mult si eram din acelasi tata. Nu stiu ce e cu copiii astia, dar parca isi catesc gandurile unul altuia. Si nu sufera sa stea departe unul de celalalt mai mult de doua, trei zile”.

Dragostea celor doi depaseste granitele unei simple fratii. Au mers la acelasi liceu – desi in ani diferiti – s-au casatorit in aceeasi zi, Mircea amanandu-si propria nunta pentru ca si mezinul sa-si gaseasca aleasa inimii. In concedii pleaca impreuna si tot impreuna si-au deschis o mica firma de servicii. Dincolo de toate aceste dovezi de iubire, cei doi au decis sa apeleze la chirurgia plastica. Nu pentru ca ar avea ceva modificari fiziologice de facut, ci pentru ca vor sa semene. Esteticianul la care au apelat spune ca nu s-a mai intalnit cu o astfel de decizie:

“Am avut multi pacienti, dar majoritatea aveau probleme, aratau mai mult sau mai putin urat, aveau nevoie de unele schimbari. Niciodata pana acum nu au venit la mine doua persoane diferite si sa-mi spuna ca vor sa-i fac gemeni”.

Cum vor arata cei doi dupa operatia estetica, e un alt aspect. Cat priveste faptul ca e posibil ca cei din jur sa-i incurce, nu e nici o sansa. Pentru ca desi au aceeasi inaltime, Mircea are ochii negri, iar Andrei  are ochii albastri. Doar sa nu-si puna lentile de contact…

Valentina Popescu

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro