Divort din cauza sanilor soacrei

Brasoveanul Emilian Cristoiu nu se gandea niciodata ca sotia sa va divorta de el. Era casatorit cu Camelia de aproape 6 ani si aveau impreuna si doi copii, frumosi si dezghetati. In casa lor domnea armonia si buna intelegere, iar in ce-i priveste pe socrii, din partea amandurora, pareau mai curand prietenii proaspetei familii decat parintii lor. Asta a durat pana in ziua in care Alexandra Badea, soacra lui Emilian, le-a facut tuturor o mare surpriza. Mai exact, si-a facut... implant de silicon.

“Soacra mea este o femeie deosebita si ne-a ajutat intotdeauna. Mereu a fost alaturi de noi si ne-a sprijinit si moral si material. Daca aveam o problema mai grava, la ea ma duceam”.

Atat de mult tinea Emi la soacra sa, incat, de ziua acesteia, i-a facut cel mai extravagant cadou. Cum nu de putine ori vorbisera, mai in gluma, mai in serios, ca o operatie de implant de silicon ar avantaja-o foarte mult – femeia fiind dintre cele care, ingrijindu-se, nu-si arata varsta – domnul Cristoiu i-a dat banii necesari operatiei. Cand au vazut-o pe Alexandra cu noul bust, toti au ramas blocati. Dar cel mai rau s-a comportat fiica sa care a aflat ca operatia a fost facuta din banii pe care ea si sotul sau ii strinsesera pentru o masina noua. 3.500 de dolari a costat operatia si toata lumea era de acord ca banii au fost investiti cu... cap. Toata lumea, mai putin Camelia, care a fost cuprinsa de o criza de furie si a inceput sa tipe la toata lumea. Degeaba incercau toti sa o linisteasca, degeaba ii spunea mama sa ca o sa-i dea banii in rate, ea era convinsa ca sotul sau si propria mama sunt... amanti.

“Nu a vrut sub nici un chip sa accepte faptul ca discutasem anterior cu tatal ei si hotarisem sa-i facem acel cadou lui Alex, pentru ca-l merita din plin. Era obsedata. Si-a luat cateva lucruri si a plecat trantind usa”.

La ora actuala, Camelia a introdus actiune de divort si solicita daune atat din partea sotului sau cat si a mamei sale. Iar parintii si sotul se gandesc tot mai serios sa o interneze intr-o clinica de recuperare mintala.

Laurentiu Ianculescu

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro