Studiul a fost efectuat pe 203 barbati si 241 de femei cu varste cuprinse intre 17 si 52 de ani, din Texas, fiind chestionati asupra motivelor pentru care au facut sex. Acele femei si barbati urmau cursuri de psihologie sau participau la alte studii al Laboratorului de Psihofiziologie Sexuala al Universitatii din Texas.
Participantii au venit cu un total de 715 motive pentru care faceau sex. Cercetatorii au eliminat cele care se repetau, constituind astfel o lista formata din 237 de motive pentru sex.

MOTIVE PENTRU CARE FEMEILE FAC SEX

Cercetatorii au stabilit principalele motive pentru care femeile si barbatii fac sex. Opt dintre cele 10 motive au fost impartasite de catre barbati si femei
1. am fost atras de catre persoana respectiva
2. doream sa experimentez placerea fizica
3. este agreabil
4. doream sa imi exprim afectiunea fata de persoana iubita
5. doream sa-mi exprim dragostea fata de cealalta persoana
6. eram foarte tensionat(a) si vroiam sa ma eliberez
7. eram suparat
8. este distractiv
9. mi-am dat seama ca sunt indragostit
10. "m-a luat valul".

MOTIVE PENTRU CARE BARBATII FAC SEX

Studiul respectiv a evidentiat ca motivele pentru care barbatii fac sex sunt asemanatoare cu ale femeilor. uite cele 10 motive pentru care barbatii fac sex:
1. am fost atras de cealalta persoana
2. este agreabil
3. doream sa experimentez placere
4. este distractiv
5. doream sa-mi exprim afectiunea fata de cealalta persoana
6. eram excitat sexual si doream sa ma eliberez
7. eram furios
8. doream sa-mi exprim dragostea fata de cealalta persoana
9. doream sa ating un orgasm
10. am vrut sa-mi satisfac partenerul.


Un alt studiu de data aceasta european ne spune ca romanii fac sex des, dar dureaza putin si nu este nici pe departe atat de "picant" pe cat spun legendele cu latin loveri.

Cam 40% dintre romani fac dragoste de doua ori pe saptamana, iar 30% au parte de sex o data pe saptamana. Desi pare mult, trebuie precizat ca o partida dureaza, in medie, mai putin de 10 minute.

Din pacate romanii au parte de sex pe fuga, de cele mai multe ori in pozitia misionarului. Jucariile sexuale sunt rare in dormitoarele autohtone, din nou de romantism nici nu poate fi vorba. Iar 30% dintre romani raspund la telefonul mobil in timp ce fac sex.

E adevarat ca britanicii ne intrec in materie de iubire-fulger. Englezii sunt cei mai rapizi cand vine vorba de sex, ei preferand partidele "iepuresti", arata o analiza european, citata de ANI. In medie, o "runda" de iubire intre englezi dureaza cinci minute. In schimb, ei acorda o atentie mai mare preludiului - pot petrece pana la o ora dezmierdandu-se.

Germanii sunt campioni la pat: o partida nemteasca ajunge pana la doua ore si este condimentata cu accesorii si jucarii sexuale. La fel de "iubareti" sunt si suedezii, care au cei mai multi parteneri sexuali, cei mai multi la prima intalnire. Studiul mai arata ca italienii merita "Oscarul" pentru filmele pe care le realizeaza in dormitor: ei adora sa se inregistreze in timp ce fac sex.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro