Duminica, 31 august, la ora 12, la Carrefour Orhideea, va avea loc lansarea cartii “Diana, Printesa inimilor”, scrisa de celebrul Larry King. Oaspete de onoare va fi vedeta TVR, Iuliana Tudor. Evenimentul marcheaza comemorarea a 11 ani de la tragica disparitie a Printesei de Wales.

Pentru alcatuirea volumului Diana, Printesa Printesa inimilor, Larry King, moderatorul celui mai longeviv si mai popular talk-show de televiziune, si-a pus la bataie celebra sa agenda cu adrese si numere de telefon si a intrat in legatura cu mai multe persoane care au cunoscut-o pe Diana, unii in calitate oficiaaa, altii in relatii personale, rugandu-le sa-i ofere cateva dintre cele mai vii amintiri despre Printesa. 

Unele dintre aceste amintiri sunt pline de sensibilitate, elogiind farmecul, compasiunea si capacitatea Dianei de a stabili o legatura calda cu orice persoana pe care o intalnea, altele sunt instructive si revelatoare, vorbind despre esecurile din viata Printesei si slabiciunile sale.

Toate acestea, adunate, se intrepatrund, alcatuind un portret multidimensional al uneia dintre cele mai celebre femei din lume, despre care omenirea tanjeste in continuare sa afle cat mai mult. 

Cei care au cunoscut-o pe Printesa, printre care se numara secretarul sau personal, Patrick Jephson, ca si cunostintele mai putin apropiate, precum Joan Collins, ne impartasesc amintiri extraordinare despre Diana, care o contureaza ca pe o fiinta plina de compasiune, fermecatoare, calda, iubitoare si, nu in ultimul rand, foarte vesela. Jurnalistul englez Piers Morgan isi aminteste ca “avea un ras fantastic, un chicotit cat se poate de natural si de molipsitor”.

Fostul secretar de presa al Reginei, Dickie Arbiter, isi aminteste de replica Dianei, atunci cand acesta a facut o apreciere ironica la adresa masinii germane pe care o conducea ea: “Cel putin pe o masina germana te poti baza mult mai mult decat pe un sot de aceeasiorigine”.

Desi majoritatea celor care au colaborat la aceasta carte au o atitudine admirativa, cativa, printre care actorul Robert Powel, au mentionat si defectele Printesei, amintind de temperamentul sau agitat si punand la indoiala statutul sau de victima a regalitatii.

Multe dintre sectiunile cartii sunt emotionante, dar una cu adevarat impresionanta este cea scrisa de Tessa Dahl (fiica celebrului scriitor Roald Dahl si a Patriciei Neal), o prietena din copilarie a Dianei.

Printre amintirile despre Printesa, Dahl dezvaluie detalii dureroase din propria ei viata, cu un talent scriitoricesc care il face pe cititor sa-si doreasca sa citeasca, la un moment dat, memoriile acesteia. 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro