Cauta in site


Puteti primi newsleterul nostru cu cele mai noi articole daca va abonati gratuit prin email. Ne puteti scrie la adresa de email office[at]horoscop-astrologie.ro sau folosind formularul de contact.

Home » Cer si Destin » De mana la 60 de ani


De mana la 60 de ani

Parul aproape alb, mersul domol, spatele putin adus, dar cu seninatate pe chip, zambet implinit si tinandu-se de mana, trec uneori cupluri care ne fac sa intoarcem capul, ne starnesc admiratia si ne fac sa ne dorim acelasi deznodamant fericit pentru relatia pe care o aveam sau pe care o asteptam.

Indiferent daca percepm timpul ca fiind cel care trece peste noi, oferindu-ne experiente in schimbul anilor nostri, sau ca noi trecem, cu viteza, prin nesfarsitul tunel al timpului, efectul este acelasi: imbatranim. Acesti batrani frumosi, care-si ofera buchete de priviri duioase, respect, cuvinte pline de admiratie, grija si bunatate, sunt dovada vie ca dragostea nu imbatraneste, nu se termina, nu dispare odata cu varsta, ci dimportiva, se adanceste. Dragostea adevarata se mentine in timp, trece peste obstacole si nu se urateste, creste odata cu anii si devine indistructibila, ca un diamant veritabil.

La 60, 70, 80 sau chiar 90 de ani iubirea este mai mult decat o simpla afectiune, atractie sau obisnuinta. Se manifesta intemeiat si deplin, dupa ani de greutati si bucurii trecute impreuna. Curajul de-a ramane impreuna pana la capat, indiferent ce se intampla, nepasarea fata de riduri si pielea care se increteste, ascunzand frumusetea de altadata, demnitatea care depaseste obstacole si ia decizii echilibrate, compromisul bun, calea de mijloc, intelegerea si comunicarea sunt numai cateva dintre secretele longevitatii si trainiciei iubirii intre doi oameni.

Pentru ca a te plimba de mana cu partenerul/a ta si la varsta de 60 de ani este un record greu de atins, suntem norocosi daca avem bunici, parinti, cunostinte, vecini sau cunostinte care ne pot impartasi dintr-o astfel de experienta rara, cu atata mai pretioasa acum cand tentatiile, castigurile usoare, dezamagirile, sentimentul de inutilitate si instabilitatea ne ameninta dreapta judecata a lucrurilor.

Un tablou memorabil, o poveste care merita oricand spusa, un Romeo si o Julieta trecuti de varsta a 3-a, poate chiar mai indragostiti si mai recunoscatori pentru iubirea lor, decat in tinerete.  Cu siguranta as vrea sa citesc un roman de dragoste ai carui protagonisti cu varste venerabile isi povesteasc viata si dragostea incercata de timp si ispitite. Poate ca toti ar trebui sa citim o astfel de carte sau cel putin un capitol.

Olivia

 

Alte articole care te-ar putea interesa:


Lacrima unei Deceptii

Vrei sa fii frumoasa? Trebuie sa stii ca…

Ce vrei sa fie: prieten, amant sau iubit?!

Cum miroase dragostea ta?

Cum este sex-ul dupa 30 de ani

Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Jocurile mele
 • Povestea jocurilor mele
 • SXC photos
 • Fite de fetite
 • Totul despre Dragoste
 • Click Anunt
 • I love games
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon