De ce trebuie sa ne imbracam de la Victoria`s Secret?! 

 

Am prietene care ma intreaba mereu lucrul asta. Si daca la inceput mi se parea o intrebare haioasa, treptat mi-am dat seama ca lucrurile chiar sunt serioase si ca femeile chiar se imbraca de la Victoria`s Secret. Motiv pentru care am analizat situatia de ansamblu ca sa vad de ce trebuie sa ma dau peste cap ca sa ma imbrac de acolo.

In primul rand, pentru ca, spunandu-le partenerilor nostri de unde am luat lenjeria, imaginatia lor se aprinde si mintea lor vede numai femei frumoase, aproape dezbracate. Ori este clar ca asta are un efect “crescator” asupra impotentei lor si ii determina sa se arunce asupra noastra ca niste tauri infuriati, incercand sa ne arate cat de buni sunt ei la pat. Apoi, simplul fapt ca purtam lenjerie de calitate si sub un brand renumit ne face sa ne simtim bine, sa avem senzatia ca facem parte dintr-o elita anume, respectiv cea a femeilor frumoase si puternice care sunt constiente de feminitatea si de sexualitatea lor.

Apoi mai trebuie sa ne imbracam de la Victoria`s Secret si ca sa le scoatem pe nas partenerilor nostri dorinta pe care o simt cand noi rasfoim cataloage de prezentare lenjerie si ei se arata interesati de poze. Vin langa noi ca sa isi dea cu parerea asupra vreunui sutien sau asupra bikinilor, ca mari cunoscatori, vezi doamne, dar ii simti imediat cum le curg balele dupa modelele care prezinta lenjeria. Pentru ei un astfel de catalog este un fel de Playboy sau FHM pe care il pot rasfoi oficial, fara, cred ei, sa ne starneasca suspiciunea.

Asa ca, dragele mele, daca al vostru vine si va ofera un astfel de catalog, sa stiti ca are chef de sex. Evident nu cu voi, dar pentru ca voi sunteti singurele femei la indemana, trebuie sa se multumeasca si cu ce are fiecare pe acasa.  Am prietene care considera ca cei de la Victoria`s Secret  incurajeaza exploatarea sexuala a femeii.

Deloc adevarat. Asta o spun doar femeile care se simt urate si care sunt convinse ca ele nu vor arata niciodata ca top modelele din reviste. Lucru foarte adevarat, dar uitati un lucru, dragele mele… Pentru un barbat nu exista femeie urata ci doar bautura putina. Deci daca vreti sa aveti parte de sex din plin puteti face 2 lucruri: fie va imbracati cu lenjerie de la Victoria`s Secret si va pregatiti de o noapte de sex… sau aveti grija ca partenerul vostru sa bea 1 sau 2 pahare cu alcool si cu siguranta veti avea parte de dragoste din plin. Fara reviste, fara lenjerie, fara alte lucruri de genul asta… Si nu uitati sa-l incurajati, in timpul actiunii, cu vorbe de genul “hai, armasarule” sau “ce puternic esti, ursule”…

Pentru ca, dragele mele, un barbat care bea se transforma intr-o masina de facut sex, dar tot un animal ramane. 

Autor: Irina

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro