Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

De ce ma urasc parintii mei?

 

La vremea cand alti adolescenti de varsta sa se preocupa de viitorul unei cariere sau chiar isi face planuri de viata, de casatorie, Miruna este bulversata de modul in care proprii parinti se poarta cu ea. Nu intelege ce anume  ce anume poate modifica intr-atat de mult comportamentul unor persoane incat sa ajunga sa-si renege progenitura, fara nici o urma de regret si fara posibilitatea unei apropiate reconcilieri.

 

“Eram o familie fericata, mergeam impreuna peste tot, in vacante. Sambata si duminica ne urcam in masina si luam gratarul. Ne opream fie pe vreun lac fie la munte. Era suficient sa-mi doresc ceva si sa am acel lucru”.

 

Miruna este in clasa a XI-la la un liceu economic din Bucuresti. Avea o prietena foarte buna, o fata cu aceleasi preocupari ca si ea, o fata de familie buna. Parintii celor doua erau incintati de amicatia fetelor iar ele isi Valentinceau cea mai mare parte a timpului impreuna. Nu de putine ori isi Valentinceau noptile una la cealalta, dormind impreuna, in acelasi pat, povestind pana noaptea tarziu tot felul de intamplari adolescentine. Intr-o sambata dimineata, prietena Mirunei a venit pe la ea.

 

“Parintii mei erau plecati in provincie la o ruda de-a mamei. Eliza a venit la mine. Era foarte surescatata si abia astepta sa-mi arate ceva. Spunea ca trebuie neaparat sa incercam si noi”.

 

Cand Eliza a scos cele doua tigari cu marijuana, Miruna a ramas stupefiata. Nu stia ce sa faca.

“Imi era teama dar, in acelasi timp, voiam sa incerc. Mai ales ca toata lumea stie ca marijuana nu da dependenta. Mai incercasera si alti colegi de-ai nostri si spuneau ca e nemaipomenit”.

 

Dupa ce si-au aprins tigarile, filmul intamplarilor s-a rupt pentru cele doua fete de 17 ani. Cand si-au revenit erau amandoua dezbracate in pat, iar parintii Mirunei erau in pragul unei crize de nervi, tipind si vociferand, blestemandu-si fiica si pe prietena ei care o dusese in ispita.

 

Din ziua aceea totul s-a schimbat. Parintii celor doua le-au despartit, le-au mutat la licee diferite si au avut grija sa nu se mai intilneasca niciodata. Dar chiar si asa, se pare ca nu a fost de ajuns. Totul s-a schimbat in viata Mirunei. Tatal si mama ei o privesc ca pe o straina, nu o mai baga in seama si o tin foarte din scurt.

“Parca as fi o ciumata. Degeaba am fost la ginecolog si am demonstrat ca sunt virgina. Pentru ei sunt un monstru. Nici macar nu stiu daca am apucaturi anormale, asa cum ma acuza ei. Apreciez un barbat care arata bine, dar la fel de mult apreciez si o femeie. La urma urmelor nu pot tine capul in jos cand trec pe langa o femeie. Oare asta inseamna ca sunt lesbiana?”

 

Dilema aceasta o macina pe adolescenta de 17 ani in perioada in care ar trebui sa se gandeasca la viitorul ei. Dar ea nu se gandeste decat la dragostea pierduta a parintilor sai si este in stare de orice pentru a o recastiga si a le demonstra ca totul a fost doar o gresala datorata drogurilor. E bulversata si nu stie pe ce drum sa apuce, ganduri din ce in ce mai negre trecandu-i prin minte. Cine stie, poate ca parintii ei se vor trezi inainte de a fi prea tarziu.

Autor: Cristina

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro