Daruri periculoase la nunta
 
In urma cu cateva saptamini, la Iasi s-a desfasurat un eveniment monden, pe plan local. Nunta unui prosper om de afaceri, cu aleasa inimii sale. Conform traditiei, cheltuiala nuntii a fost suportata de tatal miresei. In fata a peste 400 de invitati, mirele a luat cuvintul si le-a multumit tuturor pentru prezenta apoi le-a comunicat ca, pe scaunul fiecaruia dintre ei, se gaseste un plic cu un mic cadou din partea sa, in semn de multumire.
 
Cand invitatii au deschis plicul, au avut surpriza sa gaseasca in interior fotografii in care mireasa aparea goala in bratele cavalerului de onoare. Ulterior misterul s-a elucidat. In urma unor telefoane anonime, mirele angajase un detectiv particular care sa-i urmareasca viitoarea sotie.
In fata celor 400 de invitati, el a intors spatele miresei, nu dupa a-i adresa cateva cuvinte ei si cavalerului de onoare. Paguba cea mai mare a fost a tatalui fetei care a cheltuit peste 14.000 de dolari cu nunta odraslei si care s-a facut si de rusine in fata prietenilor si cunostintelor.
De ce a asteptat tanarul pana in ziua nuntii in loc sa se desparta de logodnica infidela?
“De-al dracu’”, asa cum singur a spus celor din jur.
 
Autor: Cathy

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro