Da in judecata medicii care au fecundat-o in vitro

Cand a apelat la o clinica de fertilizare in vitro din Italia, Manuela S. a facut-o la recomandarea unei prietene foarte bune, ea insasi fosta pacienta a medicilor de acolo si multumita de conditiile oferite cit si de profesionalismul personalului angajat. Si nimeni nu se gandea ca ceea ce trebuia sa fie cea mai mare bucurie din viata a doi oameni se va transforma intr-o drama care va afecta viata viitorilor parinti. Totul s-a iscat in urma inversarii ovulelor ce urmau a fi implantate Manuelei S. cu cele care trebuiau sa fie implantate unei suedeze. Din nefericire, gresala a fost remarcata abia cand sarcina ajunsese in luna a doua si asta pentru ca nordica solicitase un test ADN al fatului. Cand i s-a spus ca poarta copilul unui alt barbat decat sotul sau, Manuela a simtit ca se despica pamantul sub ea.

“M-am simtit murdara, abuzata, violata. A fost cumplit. Degeaba au incercat ceilalti sa ma linisteasca, sa-mi spuna ca nu are nici o importanta, ca dupa ce nasc pot sa fac schimb de copil cu suedeza. Nu voiam sa vad pe nimeni, nici macar pe sotul meu. Aveam impresia ca ma priveste ca si cum m-as fi culcat cu un alt barbat. Nu doresc nici unei femei sa treaca prin asa ceva.”

Durerea este amplificata si de faptul ca Manuela este catolica iar credinta sa nu ii permite sa avorteze, sa ucida copilul din pantecul sau. La ora actuala viata parintilor s-a schimbat definitiv, ajungand un adevarat calvar. Andrei vrea sa aiba copilul sau si refuza sa creasca copilul altuia. Desi cei doi au dat in judecata clinica vinovata si au solicitat 1.000.000 de euro despagubiri, intentind, in acelasi timp, proces de paternitate medicului care a efectuat implantarea, viata lor particulara este inexistenta. De cand a aflat ca nu el este tatal copilului purtat in pintece de sotia sa, Andrei nu s-a mai atins de aceasta, gasindu-si o amanta care i-a promis sa-i faca urmasul dorit chiar si in afara casniciei. In ce o priveste pe Manuela, e disperata. A pierdut tot ce a iubit mai mult in viata, iar visele sale de fericire au fost spulberate de inversarea unei etichete.

Cu toate acestea, nu vrea sa dea spre adoptie copilul si sustine ca va face tot posibilul pentru ca acesta sa aiba tot ce-si doreste. In ce o priveste pe suedeza, nordica a avortat la cateva zile dupa ce a aflat de gresala medicilor de la clinica italiana, spre disperarea Manuelei care a incercat sa o convinga sa pastreze copilul. Mai mult, Erika a avertizat-o ca se va adresa deja unor tribunale internationale, cerind custodia copilului care creste in burta Manuelei. Si dat fiind legislatia internationala, sansele suedezei sunt de 100%.

Valentina Popescu

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro