Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Cupidon

Duminica,  31 Oct 1999 22:17:00 +0200

Mi-ai spus ca nu iti place filmul asta,  asa ca nu o sa ti-l povestesc.  Nu vreau sa citesti despre ceva care nu-ti place.  Si totusi,  filmul asta il traiesc cum nu-mi aduc aminte sa fi trait un serial.  Poate doar Nemuritorul - dar era cu totul altfel de traire.  Sau poate ca ma uit la el si-mi place pentru ca dr.  Allen seamana cu tine.  Ca doua picaturi de apa.  Ba,  mai mult,  este si psiholog. . .   Ii asculta pe toti - de cate ori nu m-ai ascultat tu pe mine,  desi nu stiai despre ce vorbesc - si incearca sa ii ajute. . .  

Tema disputata a filmului a fost,  ca de obicei,  iubirea.  Sa iubesti inseamna sa suferi.  Si cineva a spus ca viata este atat de frumoasa incat nu merita sa o intuneci cu suferinta produsa de iubire.  Daca dai dragostea la o parte,  iti dai seama ca ai timp de orice: sa te intalnesti cu prietenii,  sa-ti faci o cariera,  sa faci sex cu cine ai chef ca sa-ti descarci hormonii,  sa pleci unde vrei si cand vrei.  Trebuie doar sa suprimi din tine orice samanta de iubire.  Se  punea intrebarea: de ce sa te indragostesti cand inevitabil vei suferi? Si toata lumea a fost de acord.  Si au uitat de iubire. . .  Au incercat sa se distreze.  Dar totul era atat de fals. . .  Gata,  nu mai iti spun nimic din film.  Doar concluzia la care au ajuns: merita sa iubesti,  chiar si atunci cand suferi. . .  Am facut o legatura intre Cupidon si Highlander,  pentru ca si aici au fost cateva episoade care au tratat un subiect asemanator: CREDINTA.  Unul dintre prietenii lui Duncan facuse atatea greseli,  incat nu credea ca mai poate exista iertare pentru el.  

Si atunci el i- a spus o fraza care mi-a rascolit fiinta si pe care nu o voi uita niciodata: Nu te teme,  caci daca tu ti-ai pierdut credinta in Dumnezeu,  Dumnezeu nu si-a pierdut credinta in tine si te iubeste la fel de mult.  Ti-am spus fraza de mai multe ori,  dar,  cum tu ma ascultai doar din politete.  Probabil  tot din politete vei citi si scrisoarea asta.  Ba nu.  Gresesc.  Ai citit-o din curiozitate. . .  Oricum,  eu sunt cel care a castigat in timpul asta.  Pentru ca ai fost cu mine.  Chiar si pentru cateva minute. . .

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro