Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Cum se face sex literal 

In Marea Britanie, The Literary Review acorda, de 11 ani, una dintre distinctiile cel mai putin dorite de scriitori:  premiul pentru cea mai proasta scena de sex dintr-un roman. In fiecare an, el este acordat “celei mai inepte, stinjenitoare si inutile scene de sex descrise intr-un roman”. O comisie anunta cinci nomanalizati, din care este ales “cistigatorul”. Anul trecut “au concurat” zece autori, intre care se numara John Updike, Paulo Coelho, Paul Theroux si Alan Parker. Updike a fost nomanalizat si in urma cu 2 ani, alaturi de nume mari ca Salman Rushdie si Joyce Carol Oates, dar de obicei premiul este adjudecat de scriitori mai mici care sint chiar multumiti ca au fost considerati autorii celei mai proaste scene de sex.

Una dintre castigatoare, Wendy Perriam, a declarat ca a fost surprinsa in mod placut de premiu pentru ca “singurul lucru pe care l-am cistigat vreodata a fost o Biblie pentru un eseu de doctrine religioase. Asa ca premiul acesta este ceva cu totul deosebit”. Partea buna vine din faptul ca ceremonia de acordare a premiului este considerata cea mai tare petrecere literara de la Londra.

Iata cum suna, de pilda, cateva dintre frazele premiate anii trecuti: “Mana ei se desprande de pe genunchiul meu si urca spre nord. Inainteaza innebunitor, cu o vointa de otel, catre pol... Isi duce mana spre nord, in timp ce imi zambeste languros la urechea dreapta. Iar cand atinge Polul Nord, imi spun uimit si ingrozit ca vrea sa isi monteze acolo cortul”. (Christopher Hart, “Rescue Me”, 2001)
“In acest timp, se simtea invadata de sunetul unei gafaieli molatice, dar frenetice, si trecu ceva timp pana cand isi dadu seama ca era al ei.” (Sebastian Faulks, “Charlotte Gray”, 1998)
“Geamatul ei era ceva intre o foca esuata pe tarm si o sirena de politie.” (Nicholas Royle, “The Matter of the Heart”, 1997)
“Sexul lui Liz scartiia precum cauciucul ud.” (David Huggins, “The Big Kiss: An Arcade Mystery”, 1996)

Voi cum ati descrie o partida fierbinte de sex pe care ati trait-o?

Autor: Maia

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro