Pentru cei care nu au timp sa mearga la o sala de fitness sau sa practice diferite exercitii fizice, specialistii in sport au descoperit o metoda speciala prin care se pot pierde cateva kilograme intr-un interval scurt de timp. Totul fara efort, fara bani cheltuiti, fara stres. In plus, exercitiul poate fi practicat oriunde: la birou, in bucatarie, chiar si la baie. 

Asezati-va cu spatele lipit de un perete, astfel incat calcaiele, fesele, partea dorsala a capului, sa atinga peretele.

Trageti aer adanc in abdomen si sugeti burta cat mai mult.

Atentie, majoritatea au tendinta sa traga aer in piept, in plamani. Trebuie sa trageti aer in burta, ca si cum ati respira prin burta. Cand nu mai puteti trage aer, sugeti burta in continuare, pana la limita maxima interioara. Tineti aerul 2-3 secunde, apoi aruncati-l afara, brusc, impingand abdomenul pana la limita maxima interioara. Opriti-va timp de 2- 3 secunde, apoi inspirati din nou, pana cand abdomenul se retrage la limita maxima interioara. 

Exercitiul se practica de 4 – 5 ori pe zi, timp de 10 respiratii.  

In timpul exercitiului veti simti cum va prinde usor ameteala. Nu va temeti, este ceva normal. Corpul vostru se oxigeneaza iar creierul isi primeste portia suplimentara de oxigen. Dar nu exagerati cu numarul respiratiilor, ca sa nu aveti surpriza unei caderi pe podea. 

De asemenea, trebuie sa controlati de fiecare data ca nici una dintre partile dorsale ale trupului sa nu se deslipeasca de perete, nici in timpul inspiratiei si nici in timpul expiratiei. 

Atentie marita la respiratie. Nu va lasati pacalite de aerul tras in abdomen. Dupa ce nu mai puteti trage aer, ABDOMENUL mai poate fi retras putin. Fortati acel putin! 

Practicarea regulata a acestui exercitiu, conform recomandarilor, va duce la o pierdere in greutate de 3-5 kg in numai 2 saptamani. Fara sa faceti vreun efort deosebit si fara sa reduceti mancarea. In plus, nu aveti nevoie sa mergeti la sala. Si ca sa fie perfect, totul este gratuit!  

Atentie! Nu efectuati exercitiul imediat dupa ce ati mancat. Lasati cel putin 1 – 1 ½ h dupa masa sau cel putin ½ h daca ati mancat un fruct sau ceva asemanator.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro