Cand mass media americana anunta boala lui <Air Jordan> un val de umbra a trecut peste iubitorii baschetului. Pentru ca S.I.D.A. nu se trateaza cu nimic, nici macar la ora actuala. A urmat meciul de retragere si cel mai bun jucator de baschet din toate timpurile a parasit definitiv terenul de sport. Cel putin asa se stia. Dupa un timp, mass media americana anunta vindecarea miraculoasa a lui Jordan si revenirea acestuia in sport.

Pornind de la principiul ca s-a nascut a doua oara, Michael a incercat ca de data asta, sa devina jucator profesionist de... baseball. Dar cum o viata noua nu presupune neaparat si talente noi, Jordan a trebuit sa lase bata din mana si sa se intoarca pe terenul de baschet.

Nimeni nu stie exact care a fost leacul pentru HIV. Unii spun ca, datorita miliardelor de dolari pe care sportivul le-a adus Statelor Unite, si-a castigat dreptul la un vaccin aflat inca in stare de testare. Altii spun ca vindecarea s-a datorat unui saman mexican care i-a dat un panaceu universal, descoperit inca din vremea aztecilor.

Oricum, unele ziare si TV americane au desfasurat o campanie de revenire a lui Jordan, atat de puternica, incat nimeni nu s-a mai intrebat cum a fost posibil ca Jordan sa fie unicul barbat din lume vindecat de S.I.D.A.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro