Nimic mai simplu. La http://www.vampiretemple.com/vault/, cei care ii indragesc pe bautorii de sange pot afla cateva cuvinte despre cum pot deveni ei insisi membri ai cultului. Cititi Biblia Vampirilor, invatati Crezul lor si viata voastra poate deveni mai usoara. Sau nu...

Pentru ca dusmanii vampirilor pandesc din umbra, chiar si de pe net.

 

Cine sunt indraznetii vanatori ai bautorilor de sange? Puteti afla de pe  http://www.fvza.org. Federal Vampire & Zombie Agency (FVZA) a fost creata in din anul 1868, ca un ajutor pentru cei care aveau probleme cu vampirii sau zombi. Pe site se gasesc intamplari reale dar si sfaturi pentru cei ce vor sa devina vanatori de vampiri. Si cu o soacra rea, cine nu ar vrea?!

Faceti o mica pauza. Duceti-va in bucatarie si prin fumul de la mancarea afumata priviti cu atentie subiectul tulburarilor voastre zilnice. Poate aveti sansa sa descoperiti la diavolul care a dat viata ingerului ce va e sot, niscaiva caracteristici vampirice. Daca insa ghinionul va urmareste, puteti invata cum se arunca un cutit. E simplu: puneti un poster in marime naturala pe partea interioara a usii de la dormitor si executati miscarile recomandate pe  www.throwzini.com.

Daca nu aveti sangele si indemanarea unui aruncator de cutite (chiar si boante) si nici lipsa lui de constiinta, va mai ramane un lucru de facut: invatati sa impletiti baloane pe www.balloonhq.com. E mai putin riscant si poate chiar sa va ofere niscaiva satisfactii.

 

Se poate ca nici una din solutiile de mai sus sa nu fie de ajuns pentru a va salva de monstrul care se numeste soacra. Mai aveti o sansa: printati imaginea de la http://www.mosnews.com/files/1492/picture1.jpg. Curiosii trebuie sa afle ca acolo vor da peste penisul lui Rasputin, conservat in formol. Iar batranul Rasputin a rezolvat multe probleme. Prietenii stiu de ce...

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro