Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Sa nu-mi spuneti ca nu v-ati dorit niciodata sa calatoriti in timp, mai ales in trecut, ca sa puteti schimba cate ceva. Astazi se poate. Oricine isi poate face o masina a timpului. Puteti construi dispozitivul foarte simplu. Aveti nevoie de un closet din cele ecologice, preferabil de culoare albastra si preferabil situata in Cismigiu, cel mai conservator parc al Capitalei.

Mai aveti nevoie de o portie de spaghete cu sos condimentat de-ti ia gura foc, un litru de lapte batut, o jumatate de kilogram de prune, o oglinda, doua pietre de dimensiunea pumnului, o poza cu cand era gras, o oala de 10 litri si un telefon celular de pe la inceputul anilor `90.

Mancati portia de spaghete, stingeti focul din stomac cu jumatate din laptele batut, apoi terminati prunele. Asteptati intre 15 – 30 de minute.

In tot acest timp, lipiti de usa closetului poza cu Elvis, iar deasupra cabinei lipiti celularul vechi. Intrati apoi in toaleta si blocati-va pe dinauntru. Aranjati oglinda astfel incat sa va puteti privi in ea, apoi scoateti pietrele si pocniti-va alternativ in cap, pedepsindu-va aveti un prieten care nu seamana deloc cu Brad Pitt. Dupa care scoateti oala cea mare si loviti in ea cu pumnii. Strigati cat puteti de tare:

“Sunt in 1991... Sunt in 1991... Sunt in 1991”.

Veti auzi un zgomot ciudat din propriul pantec si nevoia de a va aseza pe buda. Nu va opuneti senzatiilor, dar continuati sa strigati si sa loviti in fundul oalei. Daca totul se intampla asa cum trebuie, veti ajunge in 1991, lucru pe care nu vi-l dorim, intrucat atunci nu erau montate WC-uri ecologice in Cismigiu. Cum insa nu aveti noroc, in general, veti fi oricum impresionate de numarul mare de oameni care va asteapta in afara cabinei.

Succes si forta sa fie cu voi.

Autor: Adriana 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro