Cum faci sa nu te dai de gol ca ai un amant  

Toate am avut, la un moment dat, o aventura extraconjugala. Si cand ma refer la extraconjugala nu iau in considerare doar femeile casatorite ci toate care au o relatie stabila de ceva timp. Toate am calcat pe bec si am facut sex si cu alt barbat decat cu partenerul nostru.

Unele am facut asta din curiozitate, altele din dorinta de a se razbuna pe partener din diverse motive, altele am facut-o pentru ca ne-am lasat duse de val si nu am mai putut sa ne controlam, altele am facut-o pentru ca ne plictisisem de partenerul nostru de sex, iar altele am facut-o pentru ca nu putem accepta ideea de a face sex cu un singur partener. Nu are nici o importanta motivul pentru care am facut-o, ci faptul ca am facut-o.

Nu are, de asemenea, nici o importanta daca ne-am simtit bine sau nu, daca am regretat sau nu, daca am repetat aventura sau nu. Toate acestea sunt detalii. Dar conteaza foarte mult sa ne acoperim spatele si asta inseamna sa nu facem greseli si sa ne dam de gol.

Cel putin atata vreme cat dorim sa ne pastram relatia stabila. In fond, e posibil ca partenerul nostru sa ne asigure un anumit confort material si psihic, dar sa fie un dezastru la pat. Si atunci ce facem? Renuntam la el si ne ducem cu cel care stie sa faca sex dar care nu e in stare sa ne ofere stabilitatea dorita? Eu zic ca cel mai bine ii avem pe amandoi si asta fara sa ne facem prea multe scrupule, ca si barbatii fac acelasi lucru. Nu va mintiti ca ei sunt usa de biserica si nu mintiti ca sunteti usa de biserica.

Nu exista femeie sau barbat care sa nu fi avut vreo aventura extraconjugala, ci doar persoane care nu au recunoscut asta. Dar sa trecem de detalii si sa vedem ce putem face ca sa nu ne taiem singure craca de sub picior. 

In primul rand, cand sunteti intr-un grup, nu acordati unui alt barbat atentie mai multa ca partenerului vostru. Altfel acesta va fi primul semnal de alarma pe radarul anti-amant. 

Nu va criticati partenerul in fata altor barbati, mai ales daca este si el prezent. Ii va arata ca sunteti nemultumita de el si deschisa catre o alta relatie. 

Nu va apucati sa-i vorbiti sotului despre colegii de birou sau despre vreun barbat care v-a impresionat, chiar daca este reala impresia. Nu faceti decat sa ii deschideti mintea ca ochii vostri sunt zburdalnici. 

Nu povestiti partenerului vostru amanunte picante pe care colegii de birou vi le povestesc, ca sa se laude – iubitul vostru nu va crede ca ati aflat asa ceva doar la o barfa nevinovata. 

Nu ii spuneti partenerului ori de cate ori vreun coleg va conduce acasa cu masina. Il veti face gelos, mai ales daca este vorba, in general, de acelasi coleg. 

Nu dati bip amantului de pe telefonul mobil, pentru ca riscati sa va sune exact cand nu trebuie. Folositi o cartela al carui numar sa-l aibe doar amantul. 

Nu va trimiteti sms-uri cu amantul, pentru ca e posibil ca server-ul firmei de telefonie mobila sa va repete mesajul cand sunteti cu partenerul vostru. In plus, stergeti orice sms primit de la amant, orice ciorna si orice sms trimis amantului.  

Nu folositi adresa de mail pe care o stie partenerul vostru ca sa corespondati cu amantul. Puteti sa uitati sa va delogati sau, pur si simplu sa uitati mail-ul deschis si iubitul vostru sa citeasca. Folositi o adresa noua si niciodata nu deschideti adresa de acasa. Exista programe care instalate pe calculator sau laptop citesc parole si conturi de user si nu vreti sa va loviti de asa ceva. 

Nu-i dati niciodata amantului telefonul fix de acasa. Daca va certati cu el sau daca vrea sa va sicaneze, va poate suna la ore la care partenerul vostru este acasa.  

Cel mai important amanunt: cand faceti sex cu amantul sau cand sunteti cu el, niciodata, dar niciodata sa nu-i spuneti pe nume. Alegeti-i o vorba de alint: “puiule”, “pisoi” etc. Daca ii spuneti pe nume riscati enorm ca, atunci cand sunteti in pat cu partenerul vostru, sa va strigati partenerul cu numele celuilalt.

Nu va mai spun eu ce sa faceti. Nu va ganditi ca un amant este un lucru rau. In fond, existenta unui amant este benefica pentru toata lumea:

-in primul rand pentru amant, ca are o femeie pe care o poate avea aproape oricand, fara probleme, si deci partidele de sex vor fi mai multe si mai bune;

-in al doilea rand pentru voi, pentru ca va ajuta sa va simtiti apreciate si dorite – plus ca va relaxeaza o partida de sex cu alt barbat decat partenerul vostru – adrenalima produsa este in cantitate mai mare intrucat traiti senzatia ca faceti ceva interzis;

-in al treilea rand, pentru sot, intrucat, daca va satisfaceti sexual cu amantul, va puteti concentra mai mult la treburile casnice;

-in al patrulea rand pentru firmele de telecomunicatie, intrucat veti vorbi in plus cu amantul;

-in al cincilea rand pentru serviciul sanitar, intrucat, prin sex, va destresati si va relaxati, deci nu va trebui sa apelati la medicamente anti-stres sau antidepresive – plus ca nu mai ingrosati coada la medicul de familie pentru trimiteri, deci pensionarii vor avea mai putin de asteptat.

-apoi au de castigat cei de la distributia apei menajere, ca dupa o partida suplimentara de sex neaparat faceti dus, amandoi, si voi si amantul;

-mai au de castigat producatorii de prezervative, de inele de silicon si alte asemenea, intrucat le veti folosi cu siguranta daca vreti sa aveti parte de sex secure si fara griji ca puteti contacta vreo boala sau sa faceti vreun copil in afara relatiei oficiale;

-si daca ei au de castigat au de castigat muncitorii pe care companiile respective ii angajeaza ca sa le produca; si mai are de castigat statul respectiv, pentru ca firmele platesc impozite catre sta;

-iar daca sunt platite impozite, o parte din ele se intorc catre populatie, deci veti beneficia si voi de ele. Recititi textul si veti constata cat de multe avantaje sunt pentru toata lumea daca aveti un amant. 

Autor: Camelia

Puteti comenta pe marginea subiectului sau posta alte subiecte pe forum sau intrand direct pe adresa http://horoscop-astrologie.ro/forum/index.php

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro