Agentul de asigurãri

Lenjeria preferatã pentru partenerã- cea de culoare albã, pentru cã reprezintã puritatea absolutã, terenul virgin, neexplorat, lipsa de experienţã și nevoia de protecţie.

Tehnica preferatã - caprã, pentru cã pot s-o facã pe neve. În felul acesta, nimeni nu se poate plînge de mãrimea “poliţei” sau a “primei de asigurare”, iar dupã ce a fost încheiat “contractul” degeaba se mai plâng.

Afrodisiacul preferat – o poliţã de asigurãri pe viaţã, multiplicatã pe copiator și semnatã în alb.

Managerul IT

Lenjeria preferatã pentru partenerã- cea de culoare neagrã, care poartã eticheta “woman in top”. O femeie îmbrãcatã cu lenjerie neagrã va fi mereu “cãlare pe situaţie”, sigurã de ceea ce face și tot timpul plinã de iniţiative.

Tehnica preferatã - El stã pe spate. Ea stã pe el, dar cu spatele la el, sprijinindu-se de genunchii bãrbatului. Este poziţia care permite “conexiunea inversã”, visul oricãrui programator.

Afrodisiacul preferat – creierul de maimuţã care conţine hipofizã, glandã care este în stare sã reseteze “serverul” chiar înainte de a termina. În plus, îl ajutã pe utilizator sã realizeze un up grade care sã-i permitã pe viitor o accesare fãrã probleme a “plãcii de bazã”.

Contabilul

Lenjeria preferatã pentru partenerã - cea roz, cã la urma urmelor, viaţa chiar e mișto. 

Tehnica preferatã - Pe spate, femeia își ţine genunchii la piept și își sprijinã gleznele de umerii lui, realizând un pontaj de zile mari

Afrodisiacul preferat – nucșoara, pentru cã are calitatea de a întârzia ejacularea, chiar mai mult decât plata facturilor cãtre furnizor.

Absolventul de MBA

Lenjeria preferatã la partenerã - cea tigratã, care aratã o femeie plinã de erotism, o adevãratã felinã a artei seductiei.

Tehnica preferatã - 7 + 3, adicã șapte penetrãri silenţioase urmate de trei penetrãri rapide.

Afrodisiacul preferat - ţelina, denumitã popular și sculãtoare. Se ia ţelina, se spalã bine, fãrã sã se cureţe de coajã și se fierbe într-un litru de vin roșu, puterea ursului, timp de o jumãtate de orã, la foc mic. Se bea apoi lichidul. Și se așteaptã ridicarea nivelului de culturalizare.

Puteti comenta pe marginea subiectelor sau posta alte subiecte pe forum sau intrand direct pe adresa http://horoscop-astrologie.ro/forum/index.php

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro