Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Cum fac meseriasii sex

 

Vrei sa stii cum o fac altii? Ne-am interesat pentru voi.

 

Agentul de asigurari

 

Lenjeria preferata pentru partenera- cea de culoare alba, pentru ca reprezinta puritatea absoluta, terenul virgin, neexplorat, lipsa de experienta si nevoia de protectie.

Tehnica preferata - capra, pentru ca pot s-o faca pe neve. In felul acesta, nimeni nu se poate plinge de marimea “politei” sau a “primei de asigurare”, iar dupa ce a fost incheiat “contractul” degeaba se mai plang.

Afrodisiacul preferat – o polita de asigurari pe viata, multiplicata pe copiator si semnata in alb. 

Managerul IT

 

Lenjeria preferata pentru partenera- cea de culoare neagra, care poarta eticheta “woman in top”. O femeie imbracata cu lenjerie neagra va fi mereu “calare pe situatie”, sigura de ceea ce face si tot timpul plina de initiative.

Tehnica preferata - El sta pe spate. Ea sta pe el, dar cu spatele la el, sprijinindu-se de genunchii barbatului. Este pozitia care permite “conexiunea inversa”, visul oricarui programator.

Afrodisiacul preferat – creierul de maimuta care contine hipofiza, glanda care este in stare sa reseteze “serverul” chiar inainte de a termina. In plus, il ajuta pe utilizator sa realizeze un up grade care sa-i permita pe viitor o accesare fara probleme a “placii de baza”. 

Contabilul

 

Lenjeria preferata pentru partenera - cea roz, ca la urma urmelor, viata chiar e misto. 

Tehnica preferata - Pe spate, femeia isi tine genunchii la piept si isi sprijina gleznele de umerii lui, realizand un pontaj de zile mari

Afrodisiacul preferat – nucsoara, pentru ca are calitatea de a intarzia ejacularea, chiar mai mult decat plata facturilor catre furnizor. 

Absolventul de MBA

 

Lenjeria preferata la partenera - cea tigrata, care arata o femeie plina de erotism, o adevarata felina a artei seductiei.

Tehnica preferata - 7 + 3, adica sapte penetrari silentioase urmate de trei penetrari rapide.

Afrodisiacul preferat - telina, denumita popular si sculatoare. Se ia telina, se spala bine, fara sa se curete de coaja si se fierbe intr-un litru de vin rosu, puterea ursului, timp de o jumatate de ora, la foc mic. Se bea apoi lichidul. Si se asteapta ridicarea nivelului de culturalizare.

Autor: Mircea

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro