Pana la varsta de 3 ani nu a avut probleme de acest gen. Racea ca orice copil, fireste. La 3 ani am dat-o pe cea mica la gradinita si de atunci in fiecare saptamana raceste: ori ii curgea nasul ori tusea de credeam ca se ineaca. Nici un tratament nu a avut efect pana cand, intr-o zi, in statia de masina m-a oprit o batranica si mi-a spus sa ii pun fetitei mele prishtine cu mustar. Seminte de mustar se gasesc la toate plafarele. Se pun seminte pe un stergar si se uda, apoi se aplica pe gat sau pe piept si se lasa la nivelul la care copilul poate suporta. In fiecare zi se tine, pe ceas, stergarul cu 10 secunde mai mult decat in ziua precedenta. Faceti asa timp de 2 saptamani, apoi timp de sase luni cu pauze de 2 saptamani intre tratamente.

Ionescu Elena, Targu Jiu

 

La varsta de 7 ani, copilul meu a contactat o raceala puternica. De atunci, ori de cate ori se schimba anotimpul, Andrei incepea sa tuseasca. Am incercat de toate dar fara efect. Pana la urma am ajuns la salina de la Slanic Prahova, la recomandarea unui terapeut. Am stat acolo cu el timp de 2 saptamani, de dimineata pana seara: acolo mancam de pranz, acolo se juca. In primele 3 zile, sarea aia s-a depus pe pieptul copilului si Andrei expectora continuu. Ma credeti sau nu, dupa 2 saptamani nu mai avea nimic. Evident, de atunci mergem o data pe an, preventiv, o saptamana la Slanic Prahova sau la Ocna Sibiului. Aerul sarat de acolo este extraordinar pentru astfel de boli.

Turdeanu Adela, Bucuresti

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro