Sistemul de constructie va fi identic. Adica se va folosi un vas micut, ornemantal, argila rosie (de data aceasta chiar conteaza culoarea), sirma de cupru sI bucatI de piele rosie si neagra (pe acestea le putetI lua de la orice atelier de marochinarie sau chiar de la atelierele de confectionat incaltaminte).

Copacul va avea trunchi, sapte ramuri si fiecare ramura cite trei crengi. De data aceasta, fiecare creanga se va termina cu cate cinci “frunzulite”, decupate din piele rosie si neagra, sub forma unui miniatural disc. Pe fiecare creanga vor fi trei frunze rosii si doua frunze negre.

Capetele superioare ale frunzelor vor fi prinse de o sirma sub forma de cerc, prin infigere, iar acesta din urma va fi prins direct de creanga, prin infoirea acesteia in jurul sirmei pe care sunt cele cinci “frunze”. Intre cele cinci discuri de piele se va intercala cite un disc mai mic, de carton, de minim 2mm, pentru a le tine departate.

Peste argila, dupa ce aceasta se va usca,  se va pune un strat de sare grunjoasa, gros de un deget. Aceasta sare se va schimba de doua ori pe an, respectiv pe 21 iulie sI pe 25 decembrie. Sarea veche se va dizolva intr-un vas cu apa si se va arunca in afara casei.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro