Pentru a preveni atacurile prin poarta visului, este suficient sa va “construiti” ceea ce initiatii numesc “copacul viselor”. Aveti nevoie de  argila, un cristal de cuart, trei bucati de sirma, un ghiveci mic sau un alt gen de vas, similar, carton verde.Trei bucati de sirma se rasucesc, pur si simplu, sub forma trunchiului.

La acesta se prind sapte “ramuri” tot de sarma, pe fiecare ramura fiind cate 3 “crengi” de dimensiuni egale. Dintr-o bucata de carton verde se vor decupa frunze sub forma trifoiului cu patru foi, care se vor lipi sau atasa prin infigere, in capatul “crengilor”.

Cele sapte ramuri reprezinta cele sapte porti ale viselor, iar cele trei crengi reprezinta lacatele fiecarei porti. Argila se framinta cu apa si se inveleste in ea cristalul de cuart si partea inferioara a tulpinei (cam ¼ din tulpina). Se va pune intr-un mic vas ornamental si se va lasa in camera de dormit.

Se va spune in fiecare seara:

“Esti copacul viselor mele. Rataceste-i pe cei care imi vor raul si ajuta-ma pe mine sa nu ma pierd in somn”.

Spiritele care patrund dincolo de una dintre porti se va rataci printre ramuri, cautand o cale de a patrunde mai adanc, in locul de unde sa va poata influenta. Nu va speriati, chiar daca, uneori, cite un spirit rebel reuseste sa va bintuie visele. Daca a ajuns acolo intimplator, la fel va si pleca. Iar daca l-a trimis cineva, atunci trebuie sa vedeti cum e mai bine sa faceti pentru a scapa de problema: ori returnand spiritul care va bintuie noptile catre cel care l-a trimis ori distrugindu-l.

E de preferat prima varianta, pentru ca cea de a doua va va crea probleme majore. Lumea spiritelor nu accepta ca un om sa ucida un spirit si atunci va veti trezi ca sunteti tinta unor atacuri feroce de care nu veti putea scapa decat prin distrugerea propriului vostru corp fizic. Asa ca, indiferent de puterile pe care le detineti la un moment dat, nu provocati lumea spiritelor prin fapte necugetate.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro