Este putin diferit de ceilalti copaci, pentru simplul fapt ca acesta se arunca de fiecare data dupa ce si-a implinit menirea. Ritualul nu se foloseste decat o singura data pe an, preventiv si o singura data atunci cind aveti impresia ca ceva nu este in regula, ca energii nevazute v-au invadat casa si intimitatea, tulburandu-va viata si incercind sa va induca anumite senzatii, trairi, nu neaparat negative.

Aici aduc in discutie vrajile sI facaturile “de bine”, prin care o alta persoana incearca sa va atraga atentia asupra sa. Trunchiul, ramurile, crengile si frunzele respecta acelasi numar ca la precedentul. Singura deosebire e ca toate frunzele vor fi decupate din piele rosie. Copacul acesta va trebui sa stea deasupra usii de la intrare. Ritualul in sine dureaza 15 de zile si trebuie respectat intocmai.

Adica, in acea perioada nu se va minca nici un fel de carne, fiind acceptate lactatele si ouale. Ultima masa care se va lua de catre cel ce va savirsi ritualul va fi la orele 18.00. Dupa aceea nu se mai accepta decat apa sau aghiazma. In cele 15 zile, initiatul trebuie sa se trezeasca inaintea tuturor membrilor casei cu cel putin o ora, timp necesar pentru curatarea corpului si savirsirea ritualului.

Initiatul se va spala, la dus, complet, fie cu apa rece fie cu apa calda. Apoi, fata si miinile se vor spala intr-un mic lighean metalic, care nu a mai fost folosit la altceva sI in care se pune o crenguta de busuioc, o moneda de argint si o cruciulita de aur. Apa ramasa se va turna peste picioare, primul picior fiind dreptul, apoi stingul. Luati un scaun si puneti-l in fata copacului, la o distanta de 1,5 metri. Asezati-va. Intindeti ambele brate catre copac, ca si cum l-ati ruga sa va dea ceva. Spuneti de cinci ori la rand:

“Asa cum noaptea nu poate ramane vesnic, fiind alungata de zi, asa sa nu ramana nici un spirit rau in aceasta casa”.

Apoi inchideti ochii si vizualizati copacelul ca pe un magnet foarte puternic care atrage raze de culoare gri. Cind magnetul s-a umplut de energie gri, este cuprins de flacari. Dupa ce arde, in urma sa ramine o sfera de culoare albastra. Deschideti ochii si vedeti-va de treburile zilnice. Dupa ce savirsiti si ritualul din ziua a 15-a, aveti nevoie de doua placi mai groase de lemn si noua cuie.

Luati copacul si striviti-l, efectiv, intre cele doua placaje, acestea din urma fixindu-le cu ajutorul cuielor. Cuiele se vor bate si de ele se va agata o greutate, preferabil de plumb sau o piatra mai grea si totul se va arunca intr-un WC sapat la tara, in fundul curtii, astfel incit dejectiile sa acopere resturile copacului.

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro