Home » Dragoste » Femeia dupa 30 de ani » Controleaza-ti propriul destin

Controleaza-ti propriul destin

 

          Dintotdeauna oamenii au fost fascinati de dorinta de a-si controla propria viata si pe a celor din jur. Si dintotdeauna a existat o mina de oameni initiati, cunoscatori ai unor adevaruri de necontestat pe care au incercat, intr-un fel sau altul, sa le arate si celor de linga ei. Au fost vremuri in care acestia erau numiti preoti ai diversilor zei, apoi magicieni, vrajitori, pentru ca in zilele noastre sa nu mai poarte nici un nume special. Si asta din cauza guvernelor moderne, care se tem de stiinta pe care Dumnezeu a revelat-o dintru inceputuri oamenilor, pentru ca acestora sa le fie mai usoara viata si sa se fereasca de a incalca anumite legi lasate pe Pamant pentru a fi urmate.  

          Se spune ca nestiinta il indeparteaza pe om de Dumnezeu si il lasa prada dusmanului din intuneric care isi scoate la lumina propriii slujitori, pentru a sminti sufletele oamenilor. Cu toate astea, mai exista oameni care pastreaza adevarata stiinta asa cum a existat ea la inceputuri.

          Unul dintre acestia este si doamna L.I. unul dintre cei mai buni specialisti in astrologie si numerologie din Romania.

 

Cat de veche este numerologia? 

          Numerologia a existat dintotdeauna, nu este o descoperire de ultima ora. Sau daca vreti este o redescoperire, o stiinta scoasa la lumina dar care inca nu a fost repusa cu totul in drepturile ei. S-au descoperit simboluri numerologice vechi de peste 6000 de ani care nu pot fi contestate nici macar de cel mai carcotas istoric.

          Acele tezaure arata ca omul primitiv, asa cum il numim noi astazi, stapanea perfect calculele numerologice si era capabil de niste notiuni fantastice de ezoterie. La Poduri, in judetul Bacau, s-au descoperit 21 de statuete de zeite si 21 de zei. Ori orice initiat stie ca cifra 21 este unul din simbolurile divinitatii – am vorbit ceva mai devreme de asta. De unde cunosteau acei preistorici cifra divina? Si daca unii ar spune ca e doar o coincidenta, atunci ce mai spun de tezaurul de la Sabatinovska, in Ucraina, unde s-au descoperit aceleasi reprezentari numerice sau tezaurul de la Iisaia unde cele 21 de zeite si cei 21 de zei s-au lasat descoperiti de arheologi?

          E clar ca anticii stapaneau perfect stiinta numerelor si o si foloseau. Si sa va mai spun ceva. Zeita mama descoperita la Iisaia are un tron pe care e sculptata o spirala perfecta si care se desfasoara invers acelor de ceasornic. De unde stiau oamenii de acum sase milenii ca spirala este matricea vietii in Univers, simbolul ADN-ului? Si mai sunt o gramada de astfel de exemple.

 

Vreti sa spuneti ca numerele stau la baza existentei vietii si ca influenteaza omul de cand se naste si pana in fata mortii?  

          Nu eu o spun ci toate cartile sfinte, din toate religiile. Sa nu uitam ca toate evenimentele din Biblie sunt sub imperiul cifrelor. De fiecare data cand Dumnezeu le vorbea oamenilor, le spunea sa faca un lucru de nu stiu cate ori. Lumea a fost creata in sapte zile, preotii stropeau voalul de sapte ori, Iosif a vazut in visele sale sapte vaci slabe si sapte grase, cucerirea Ierihonului s-a facut dupa ce orasul a fost inconjurat de sapte ori, Marele Templu din Ierusalim a fost construit in sapte ani, Daniel a fost aruncat intr-o groapa cu sapte lei.

          Nu trebuie decat sa luati Biblia si veti vedea ca acolo totul este guvernat de cifre. Iar cifra sapte o regasim in viata noastra cotidiana - sapte zile ale saptaminii, sapte culori de baza, sapte chacre, sapte note muzicale s.a. 

 

Exista vreun parinte al numerologiei, ca sa spunem asa?  

          Primul care a pus numele oamenilor in ecuatii matematice si le-a aratat acestora ce secrete se ascund in spatele numelor lor, a fost Pitagora cel care a fost initiat de un preot al vechilor pelasgi. Nu e adevarat cum ca el l-ar fi invatat pe sclavul sau, Zamolxis, secretele numerelor si ca apoi acesta, venit in Dacia, i-a uimit atit de tare pe toti cu ce stia, incat l-au facut cel mai mare zeu al dacilor. E o aberatie nascuta din invidia grecilor care nu puteau sa-si accepte radacinile adevarate.

          Trei dintre cei mai  mari “specialisti” in numerologie au fost Alexandru cel Mare, Cezar si Napoleon Bonaparte. Toate luptele acestora au fost puse in ecuatii matematice fascinante.

          Despre Alexandru se spune ca ar fi purtat toate bataliile folosind niste tablite vechi, despre care se spunea ca ar fi scrise de insusi Zeus pentru fiii sai nascuti din muritoare.

          Datorita acelor tablite a cistigat Alexandru toate razboaiele si a reusit sa cucereasca cel mai mare imperiu din toate timpurile. Inaintea mortii tablitele au fost ascunse, intrucat marele cuceritor considera ca nu exista nimeni in jurul lui demn de a intra in posesia lor. De atunci nenumarati aventurieri au cautat tablitele misterioase dar nimeni nu le-a mai descoperit vreodata.  

 

Adica eu, daca sunt un mare matematician, as putea ajunge, totodata si un mare cuceritor?  

 

          Ma bucur ca ati pus aceasta intrebare pentru ca este foarte important sa lamurim un aspect: numerologia este diferita de orice alta stiinta care foloseste numerele. Spre exemplu, matematica este o stiinta foarte rigida. Intotdeauna in matematica, 777 va fi diferit de 3, lucru care nu se intimpla in numerologie. Pentru ca 777 este, de fapt, de trei ori sapte. Apoi de trei ori sapte inseamna 21, iar 21 este unul dintre simbolurile cifrei 3.

          Iata asadar cum o cifra care in matematica este de ordinul sutelor, in numerologie este egala cu cifra 3. In ziua de astazi toata lumea stie considera ca stie sa-si calculeze numerele destinului. Poate ca au dreptatae, dar sunt unul la un milion care stiu sa si interpreteze simbolistica numerelor. De exemplu, putini dintre cei care cred ca se pricep la numerologie stiu ca cifrele 11 si 22 nu se aduna ci sunt interpretate ca atare, avind o valoare speciala.

          Din pacate, daca aceasta valoare este folosita in perioade nefaste, atunci si raul pricinuit e pe masura. Asa ca nimeni nu trebuie sa se multumeasca cu ceea ce cateste in carti sau reviste, pentru ca interpretarea numerologica este personala. Oamenii nu inteleg un lucru si nici macar nu vor sa il accepte, anume ca fiecare in parte este guvernat de o harta genetica, harta care, in cele din urma se reduce la cifre, la numere.

          Aceste cifre, date de data nasterii, arata care este nivelul activat din genom, pana la ora respectiva. Ca sa fiu mai concis, e ca si cum, de ziua cuiva, o persoana primeste in cadou un set de pahare unic. El devine astfel proprietarul acelui set si poate face ce vrea cu el – poate sparge paharele, le poate pune in dulap sau le poate folosi.

Daca ii place cadoul si mai vrea pahare, se duce si cauta. Evident ca fiind unice, nu va mai gasi, dar poate cumpara altele, mai bune sau mai proaste ca primele, pe care sa le foloseasca. Aici este evolutia si involutia oamenilor. Tuturor li se da, dar de fiecare depinde sa-si sporeasca avutia spirituala sau sa piarda si ceea ce a primit. Eu ii pot ajuta sa vada ceea ce trebuie sa caute. De ei depinde daca vor cauta sau nu.  

 

Adica viitorul nu este batut in cuie? El se modifica de la un ciclu cosmic la altul? 

 

          Exact! Un lucru trebuie sa fie clar pentru toata lumea. Numerele destinului nu arata ce este fiecare ci ceea ce ar trebui sa fie fiecare. Din pacate, mai bine de 95% din oameni urmeaza cai gresite sau paralele cu aptitudinile lor. Din cauza asta apar esecurile pe toate planurile, incepind de la cel profesional catre cel sentimental si ajungand chiar la cel spiritual. Si sa va mai spun un lucru. Numerologia porneste de la interpretarea numerelor date de ziua de nastere si numele oamenilor.

          Si iar aici multi gresesc, considerind ca totul este batut in cuie. Este batut in cuie, dar pe o durata de sapte ani, atit cat se desfasoara ciclurile cosmice. Apoi pot sa apara schimbari in bine sau in rau. Mai mult, fiecare ciclu cosmic de sapte ani sta sub influenta unei planete, lucru care afecteaza intreaga viata a persoanei respective, caracterul sau si perspectivele.

          Toti stiu ca de baza este numele fiecaruia, dar putini stiu ca in unele cicluri este extrem de importanta porecla pe care o poarta cineva. Pentru ca acea porecla arata nivelul pana la care a ajuns persoana in cauza si destinul care si l-a croit pana atunci.  

 

Credeti ca istoria ar fi aratat altfel daca oamenii ar fi acordat importanta cuvenita acestei stiinte? 

 

          Multe evenimente ar fi putut fi evitate daca oamenii ar fi stiut de ele. De exemplu, cifra 7, de care am vorbit, a fost folosita distructiv de unele popoare. Regii Angliei, de exemplu, aduceau jertfe umane pentru a atrage protectia Divinitatii. Chiar si dupa ce s-au convertit la crestinism au continuat cu jertfele. Le faceau o data la sapte ani sau in perioadele in care monarhii implineau virste divizibile cu 7. Sau sa dau un exemplu mai recent.

          Moartea lui Kennedy, care a fost ucis in 1963, tocmai la virsta de 46 de ani. Cifra virstei este 1, la fel cu cea a anului. Dar daca se calculeaza data evenimentului, aceasta este tocmai 7 (22.11.1963) fiind identica cu cea a nasterii (29.05.1917) 

 

V-ati gandit vreodata sa va deschideti cabinet? Un om ca dumneavoastra nu ar duce lipsa de clienti.  

 

          Eu nu fac industrie din cunostintele mele, eu ii ajut pe oamenii nevoiasi. Chiar si pe vremea lui Ceausescu, i-am ajutat pe oameni si m-am trezit in beciurile Securitatii – nu le convenea ca cineva ii ajuta pe romani sa gandeasca singuri. Pentru toata lumea gandea Partidul, iar pentru Partid gandea Conducatorul si Conducatoarea.

          Nu va spun ce am indurat prin beciurile Securitatii, dar si acolo am cunoscut oameni deschisi la minte care si-au dat seama de valoare invataturilor mele. In cele din urma mi s-a propus sa lucrez pentru o directie speciala a Securitatii care racola oameni cu puteri speciale. Ce se facea acolo, nu stiu, pentru ca nu am acceptat niciodata colaborarea cu ei. Cat ii priveste pe oameni, fireste, pot ajuta pe oricine vrea sa fie ajutat.

          Evident, imi arog dreptul de a refuza. Ma credeti sau nu, m-am trezit la mine cu oameni care doreau sa stie in ce zile le pot face rau dusmanilor lor si cum. Asa ceva refuz din start. Dumnezeu nu mi-a dat cunostintele pe care le am ca sa fac rau. Cunostintele mele vor folosi doar celor care au intr-adevar nevoie si sunt la ananghie. Si v-am mai spus, oamenii trebuie sa fie decisi sa faca ceva cu viata lor, trebuie sa invete sa lupte pentru visele lor. 

 

Prin ce e diferita numerologia de celelalte stiinte ezoterice care pot prevedea viitorul unui om, al unei natiuni? 

 

          Nu vreau sa fac o paralela de data asta si nici sa pun intr-o lumina mai proasta alte stiinte ezoterice. Intreg comportamentul oamenilor poate fi catit cu ajutorul numerologiei. De la capacatatile intelectuale si pana la performantele sexuale.

          In functie de ziua, luna, anul nasterii, dar si in functie de numele fiecaruia, pot sa spun cine are spirit practic, cine vointa, cine e mai sensibil si pe cine nu intereseaza ca ii raneste pe cei din jur, cine e responsabil si cine delasator, ce persoana are capacatati de comunicare si cine nu trebuie lasat sa vorbeasca, cum anume te poti apropia de o persoana sau cum sa indepartezi pe cineva de tine fara sa ai probleme. Sunt o gramada de lucruri care pot fi rezolvate cu ajutorul numerologiei si care stiute din timp, pot sa faca viata daca nu mai frumoasa, cel putin mult mai usoara. 

 

In ce cazuri pot apela oamenii la dumneavoastra? Cu ce i-ati putea ajuta? 

 

          Psihicul omului este foarte sensibil. Loviturile pe care le primesc in viata ii fac pe oameni sa nu mai aiba incredere in ei si in cei din jurul lor. Eu ii pot ajuta sa-si redescopere radacinile si sa-si trezeasca puterile pe care Dumnezeu le-a pus in fiecare dintre noi. Pentru ca daca Dumnezeu ne-a dat necazuri, tot el ne-a dat si puterea de a trece peste ele. Numai ca, prin necredinta, oamenii si-au cam pierdut aceste puteri.

          Eu ii pot ajuta sa le regaseasca. O mama are probleme cu fiul care nu vrea sa invete, ii pot arata calea pe care ar trebui sa-l indrume pe fiul sau. Prin numerele care-l caracterizeaza pe acesta din urma ii pot spune care sunt caracteristicile pozitive si care sunt cele negative ale fiului, cum ar putea ea sa le indrepte. Sotul sau sotia calca strimb si nu-si mai vad de casa?

          Inseamna ca in lantul lor numeric s-a creat o brsa. Pot gasi bresa respectiva. Mai mult, ii pot ajuta pe cei singuri sa-si gaseasca perechea. Oamenii nu au bani? Le pot arata o cale de a face bani, aratindu-le zilele cand ar trebui sa investeasca, zilele cand ar fi bine sa joace sau nu la jocurile de noroc, cifrele lor norocoase.

 

 

 

 

 

Articole care te-ar putea interesa:

  

  

 

  

 

Invazia Satanei

 

 

 

 

 

Posesiuni demonice

 

 

 

 

 

 

Aparitii misterioase ale Diavolului in Romania

 

 

 

 

 

 

Posedatii si exorcizarile

 

 

 

 

 

Acei nebuni care au condus lumea 

  

  

  

 

Ce au mostenit oamenii, genetic, de la Lucifer 

 

 

  

 

Acei oameni blestemati de soarta

 

 

  

 

Misterul focului viu

 

 

  

 

Misterul serpilor care se inchina la Icoana Maicii Domnului

 

  

 

 

Amintiri din viata anterioara 

 

 

 

 

Confesiunile unui satanist pocait

 

 

  

 

Misterul tatuajelor adevarate: simpla magie sau stiinta pierduta?!

 
Adauga link partener | TV Online  | Saci aspirator  | Calculator Timbru Mediu Calculator Timbru Mediu | Tractari Auto Rami  | Sac aspirator  | Saci de aspirator  | Web Design Bucuresti  | Revista online pentru femei  | Mireasa pentru fiul meu  | Transport containere  | Wordpress Complet Wordpress Complet | Ghidul frumusetii tale! Ghidul frumusetii tale! | Tractari auto ieftine  | Clinici de fertilizare din Romania Portal - Clinici de fertilizare din Romania | Narghilea Narghilea | Casa DEX Casa DEX | Fara contabilitate Fara contabilitate | Cine sunt Cine sunt | 

Ramai cu noi

Partenerii Nostri

 • Diana, zeita dorintelor tale secrete
 • Totul despre Avon
 • lenjerie
 • SXC photos
 • Totul despre Dragoste
 • TUK TUK
 • A New Girl - Pentru Fete
 • www.PerfectLady.ro
 • Bijuteriile zodiei
 • fitedefetite
 • Travelers Way
 • Catalog Avon

 • Catalog Avon