MBA FLAIR, cel mai mare Concurs International de Barmani din Romania, aduce anul acesta premii de peste 23 000 de dolari, cei mai buni barmani din lume si apartenenta la WFA (World Flair Association) Grand Slam Tour - circuitul oficial de concursuri de flairtending!

MBA FLAIR 6 – cea de-a 6-a editie a celei mai importante competitii de flair bartending din Romania, organizata de World Flair Association & BarAcademy Romania in colaborare cu Limes Bar Agency, se desfasoara la Neptun Olimp, in cadrul Hotelului Cocor si Club Vision by Mondy.

Programul concursului este pe 2 zile: Sambata 23 august de la 18:00 au loc calificarile pe piscina Hotelului Cocor, iar Duminica are loc Finala in Club Vision by Mondy incepand cu orele 22:00.

Marea noutate a editiei 2008 este apartenenta la World Flair Association Grand Slam Tour, care marcheaza  recunoasterea concursului din Romania in elita mondiala si asigura participanti de top din lume si juriu pe masura.

35 de barmani din Italia, Argentina, Marea Britanie, Irlanda, Franta, Germania, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Rusia si Romania se vor intrece in demonstratii spectaculoase de talent si viteza. Printre concurenti vor fi nume consacrate precum: italianul Marco Canova, Tom Dyer, unul dintre cei mai buni barmani din Anglia, premiat la peste 50 de concursuri europene, Rafa Arce - reprezentant de renume al scolii argentiniene.

Va fi prezent si castigatorul MBA Flair 2007, Danilo Oribe din Uruguay, campion mondial International Bartenders Association 2007. Decizia acordarii premiilor de peste 23 000 USD apartine unui juriu format din reprezentati de prestigiu ai WFA: Andy Collinson (Marea Britanie), Szabolcs (Ungaria) - Flair Planet & WFA Hungary,  Jay du Toit (Africa de Sud) - Roadhouse Flair Challenge UK, James Faulder (Marea Britanie) - MBA Romania. 

Pe langa concurs, organizatorii au pregatit anul acesta si alte evenimente dedicate barmanilor: ‘Summer Bartender School’ - curs de 5 zile pentru barmani incepatori, ‘Seminar Cocktail’ sustinut de Marco Canova si ‘Seminar Flair’ cu Tom Dyer si Marco Canova – seminarii pentru barmani profesionisti.Surprizele extra competitiei sunt FANTASY FRIDAYS, ce va avea loc vineri 22 august si Dj Affecta cu cele  2 GoGo girls din Sankt Petersburg.Partnererii principali ai MBA Flair 6 sunt Johnnie Walker Black Label si Smirnoff Black.

Johnnie Walker Black Label are un caracter enigmatic. Prima inghititura iti declanseaza o curiozitate de neoprit de a descoperi mai mult. Complexitatea unica este atinsa prin amestecul a foarte diverse dar complementare single malturi, fiecare invechit cel putin 12 ani...in total pana la 40 de tipuri diferite se regasesc in Black Label.

Ca si prietenia dintre 2 oameni, intalnirea cu Johnnie Walker Black Label este o experienta profunda ce te face sa descoperi lucruri noi de fiecare data.

Smirnoff Black, varianta premium a binecunoscutei votci Smirnoff, se deosebeste de oricare alta vodka prin procesul de distilare. Sunt folosite vechile tehnici ale alambicelor de cupru dupa o reteta a stramosilor cazaci.  Smirnoff Black este in acelasi timp prima vodka produsa de Smirnoff in Rusia inca din 1917. MBA FLAIR - eveniment de traditie pentru lumea barmanilor din Romania si din lume este marca inregistrata a BarAcademy Romania, singura academie de barmani din Romania, infiintata in anul 2002 de catre Bebi Oprea.

In cei 6 ani de activitate BarAcademy Romania a instruit la standarde internationale peste 600 de barmani.

Pentru informatii suplimentare:

Bebi Oprea Operations ManagerMondy’s Bartending Academy – Romania

Tel: +40 748 881088

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro