Combinatia perfecta de fusta si bluza

Este cea mai buna solutie zilnica, fiind folosita atat in situatia casual cat si oficce sau business. Depinde doar calitatea hainelor. Oricum, la combinarea unei fuste cu o bluza exista cateva mici secrete care te pot ajuta sa iesi in evidenta in mod pozitiv, dand privitorilor – si admiratorilor tai – senzatia ca ai picioare lungi si frumoase.

Mai intai, fusta trebuie sa fie de o culoare ceva mai inchisa, iar bluza sa fie cu cateva tonuri mai deschisa ca ea. Nu veti folosi bluza mai inchisa ca fusta, pentru ca atunci privirea va fi atrasa in partea de sus a corpului.

In al doilea rand, lungimea fustei trebuie sa fie pana la 3 degete deasupra genunchilor. Daca e mai lunga, s-a dus efectul scontat si veti poza in calugarite cu hainele lor lungi, iar daca e mai scurta, coapsele care se vor vedea vor impacta imaginea privitorului distragandu-i atentia de la lungimea piciorului.

In al treilea rand, bluza nu trebuie sa fie mai jos si nici mai sus de talia voastra normala – nu folositi bluze mai lungi asa cum are mai toata lumea obiceiul.

Si nu in ultimul rand, nu folositi fuste cu dungi orizontale, care “diminueaza” vizual lungimea picioarelor.

Pentru un efect maxim nu folositi fuste cu crapaturi – dupa cum spuneam, chiar daca barbatii se vor uita mult dupa voi, orice spatiu deschis care dezveleste coapsele va distrage atentia de la scopul vostru principal: acela de a da senzatia ca aveti niste picioare mai lungi si perfecte.

Mihaela Benki

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro