Daca nu ati apucat sa vedeti prima parte a acestui material, v-o recomandam in mod deosebit. Coafura unei mirese este mai mult decat cartea sa de vizita la propria nunta, este modul in care ceilalti or sa va perceapa. Si stiti cate barfitoare vin la o asemenea petrecere... Chiar vrei sa fii subiectul lor de discutie? Nu cred...

 

 

Daca aveti parul mai rar puteti sa-l puneti in valoare printr-o coafura simpla, presarata cu floricele sau stelute si accentuata de cateva suvite mai lungi, lasate rebele pe spate. Pentru ca efectul sa fie mai mare puteti apela la extensia de par pentru suvitele separate. 

 

 

  

 

 

O combinatie deosebita intre un coc lasat pe spate, conservator si o carare clasica, pe dreapta sau pe stanga, la fel de conservatoare. Veti vedea cum un stil retro va va pune in valoare zambetul si fata luminoasa. 

 

 

 

 

 

 

Este bine sa stabilesti de la bun inceput cine-i seful in casa.Coafura alaturata te ajuta sa pari mai dura si sa iti ascunzi eventualele slabiciuni. In fond, devii mai interesanta pentru barbatul tau daca te lasi cucerita mai greu. 

 

 

 

 

 

 

In parul tau e vara. Poti da aceasta senzatie aplicand coafura alaturata care poate fi pusa in valoare de haine albe de mireasa. Aceeasi coafura poate face din tine o femeie atragatoare si daca vei purta haine in nuante de galben, rosu sau verde.

 

 

   

 

 

 

 

O coafura simpla si fara complicatii care poate rezista o noapte intreaga. 

 

 

 

 

 

 

 

Descoperiti modul in care puteti folosi eficient bigudiurile. Apelati la un specialist pentru ca, desi pare foarte usor de obtinut, coafura alaturata este destul de complicata. dar pentru nunta ta merita orice sacrificiu, nu?! 

 

 

 

 

 

 

Daca esti destul de norocoasa incat sa ai parul si blond si lung si ondulat, atunci poti renunta la orice coafura sofisticata. parul tau este coafura cea mai nimerita pentru mireasa din tine.

 

 

 

 

 

 

Strange parul intr-un coc simplu, apoi imprastie cateva flori prin el - poti folosi si flori naturale. Apoi, neaparat, zambeste... 

 

 

 

 

 

Simplu si special in acelasi timp. 

 

 

 

 

 

Poze preluate cu acordul site-ului www.infomariaj.ro 

Puteti vedea prima parte a articolului Coafuri pentru nunta (I) aici 

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu News2y Camere de copii publicitate online, web design si promovare pe internet Stiri - Roportal ClickLink.ro