Clarviziune, Parapsihologie, Prezicerea viitorului, viversum.ro, Consiliere telefonica gratuita

Cercetatorii propun distrugerea Lunii

Atat cercetatori din SUA cat si din Rusia si Franta, au propus, in repetate randuri, distrugerea Lunii. In proiectele prezentate, ei arata ca toate dezastrele care au loc pe Terra se datoreaza astrului selenar. Tim Harley, astronom de profesie si specialist in variatiile de temperatura, unul dintre cei care s-au alaturat teoriei de distrugere a Lunii, arata ca din cauza atractiei gravitationale exercitate de astru, au loc toate modificarile de temperatura, existind diferentele mari intre iernile geroase si verile caniculare.

Toti specialistii au aratat ca distrugerea Lunii ar ameliora clima pe Terra, ajungindu-se la acel vechi Eden de care vorbeau arhivele vechi. “Putini sunt cei care stiu ca in urma cu peste 3000 de ani, cei de atunci nu cunosteau Luna. Exista chiar un text sumerian in care se arata ca Luna nu a fost dintotdeauna la locul pe care-l stim cu totii, fiind locuinta zeului suprem Anu, stapanul universului, care a venit special pe Pamant pentru a veghea evolutia fiilor sai si a noii rase care se nastea  - omenirea.”, afirma acelasi Tim Harley.

Intr-un cuvant, toata lumea propune, nici mai mult nici mai putin, decit aruncarea in aer a astrului cu ajutorul armelor nucleare. Intrucit exista riscul ca parti masive sa se despranda si sa cada pe Pamant, se propune aruncarea treptata in aer a Lunii. Impotriva proiectului vor fi, probabil, doar persoanele romantice, care nu vor mai avea la lumina cui sa se plimbe. Si probabil... varcolacii...

Puteti primi gratuit informatii din acest site daca va abonati prin RSS feed sau prin email.
Cati abonati citesc acest website:

Ultimele comentarii din forum:

Loc de munca E poze la greu Camere de copii Stiri - Roportal ClickLink.ro